Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Excar pelhrimov-ne e!

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
calif

#1 Příspěvek od calif »

web: http://www.excar.cz/

tvari se jako super firma, i netova prezentace dobra.
nejezdtete tam ani za boha, jsou to amateri,fušeři a vydřiduši.
ja chtel vynulovat servisni intervaly u e36, ten mechanik neumel ani otevřít kapotu, pak za to ze to vynuloval,coz zabralo asi tri minuty chtel kolem 3 stovek! kdyz sem se pak chtel zeptat co by stalo par dilu, tak mi mi bylo receno ze by se musel podivat do katalogu, az kdyz sem toho cloveka vyzval ze at se tedy podiva se neochotne odsoural kamsi do zadu a pak znechucene ceny soucastek vyhhledal, o pohledu jaky na me vrhnul kdyz sem mu zdelil ze za ty prachy to nechci ani nemluvim. kdyz sem odjizdel sundavali nejaky dva typci E39 z podvalu, schvalne sem si dal cigo a cekal co bude, dvakrat jim to malem sjelo :) a jednou tak ze uz sem si fakt myslel ze to nezvladnou :)
tot me prihody s timto radoby servisem orentovanym na BMW
kamarad ma mnohem pikantnejsi zazitky s 320i, ale to si presne nepamatuju, vim ze mu spravili auto, a hned po peti kilacich se mu to vysypalo znova, pak z nej delali vola asi dva tydny, mezi tim nekolikrat videl jak se v jeho aute prohani po pejru pulka toho servisu, a jiste se nejednalo o testovaci jizdu :) a nebyla jedna :) nakonec mu vratili penize, nebyli schopni ani odpovedet na to co s tim bylo nebo co na tom delali....prachy vratit nechteli,kdyz na ne dupnul a privez kluka co autum narozdil od nej rozumi a ten si s nima promluvil tak tech deset tacu vysolili zpet, oprava auta po odborne rade nakonec vysla na dva tisice a prace zabrala asi hodinu...
takze excar pelhrimov opravdu ne....
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

je fakt ze jsem tam byl na dilne, kdyz "rekonstruovali" neco, co by i nejhorsi "lepic" hodil do kovosrotu (totalne na srac kastle e46, mucena na stolici a nasledne bodovana novyma dilama do puvodniho tvaru, fakt zajimava prace, nevim ze se jim to mohlo vyplatit)... jinak par lamino veci od nich bylo vcajku, nic jinyho jsem od nich nebral
“Ability is what you're capable of doing.”
calif

#3 Příspěvek od calif »

nevim jak kvalitni nahradni dily prodavaji, nebo tuningove dily, ale mel sem namysli jejich praci v servisu, k nim bych si auto spravit nedal ani za boha
Odpovědět