Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dobrej a ne drahej servis BMW v praze ??

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
EsoRimr

#1 Příspěvek od EsoRimr »

Tak sem mel pocit, ze v tyhle sekci najdu nakej gut servis, ale setkal jsem se tu jen s vetsinou negativnima odkazama. Zacina mi nak podezrele bouchat u pp kola, prej rameno a busej i zrejme zadni tlumice, ale nejsem si temahle diagnozama jistej. Tak potrebuju odbornou pomoc.
Takze by me zajimalo, jestli mate nekdo opravdu dobry zkusenost se servisem popripade servisakem BMW v praze a to i po opakovanych navstevach?? A jeste by to mohlo bejt za rozumnou cenu :D Nejdriv sem chtel BMW krotil, ale po precteni vasich reakci, se tam bojim jet. Tak doufam , ze nakej splehlivej servis v Praglu nebo pobliz existuje :?
EsoRimr

#2 Příspěvek od EsoRimr »

Tak to sem cekal , ze se aspon nekdo ozve, jak ma dobry zkusenosti s nakym servisem, ale ze nikdo nic nenapise, sem fakt necekal.
:cry:
jarda

#3 Příspěvek od jarda »

Koukni se sem http://www.e30.cz/servisy.html ... já to vozím k Petru Uhlíkovi, vyzná se myslím hodně dobře, dělá jen bmw už x let. S jeho přístupem mají lidé ruzné zkušenosti, ale já si zatím nemužu stěžovat.
Když sem někdo napíše vlastní zkušenost s nim tak budu rád..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
boby06

#4 Příspěvek od boby06 »

ja jezdim ke znamenu asi deset kilaku na vychod od prahy. Nespecializuje se na BMW ale vsichni mamosi co je mame jezdime k nemu. Na auta je machr.....leta delal v mits.leta v mercedes a leta v bosch na jarove nez se udelal pro sebe. A k tomu ma nej ceny co znam. Kdyby te to zaujalo tak pisni.Dam kontakt. Tuhle mi menil vodni pumpu,daval novou nemrzku do minus 20.material a prace 2900 coz je podle me dobre na to ze musis rozebrat pul predku :)
EsoRimr

#5 Příspěvek od EsoRimr »

jarda píše:Koukni se sem http://www.e30.cz/servisy.html ... já to vozím k Petru Uhlíkovi, vyzná se myslím hodně dobře, dělá jen bmw už x let. S jeho přístupem mají lidé ruzné zkušenosti, ale já si zatím nemužu stěžovat.
Když sem někdo napíše vlastní zkušenost s nim tak budu rád..

Asi ho zkusim jeste jednou, ale uz sem tam u nej byl a celkem me zklamal.
Při brzdeni sem cejtil v pedalu takovy vlny, jak kdyz mas zkrouceny kotouce. Tak mi predni vymenil , zadni zbrousil, novy desky a po300km ílehkyho brzdeni sem to trochu vic zaslapbnul a vlny tam sou furt, takze defekt je nekde jinde a mozna i zbytečná vymena kotouču. No a jeste mi bouchalo neco u pp kola a on nejdriv rikal, ze to bude rameno a pak mi vymenil nakou stabil. tyčku, že prej je to rameno v cajku. Jenze ani ne po mesici, mi to zacalo bouchat znovu a vic a vic, no a jeden starej chlapik co delal celej zivot auta mi rekl ze je to rameno.
Ale zase na jeho obhajobu, musim rict, ze to bylo v lete zrovna kdyz byli ty hrozny vedra a to se nedalo vubec nic delat natoz lezet pod autem, takze i mistr tesar se nekdy utne..... takze tam zajedu asi jeste :roll:
martin33
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od martin33 »

jestli Ti budou vyhovovat Dolní Měcholupy??
EsoRimr

#7 Příspěvek od EsoRimr »

martin33 píše:jestli Ti budou vyhovovat Dolní Měcholupy??

Jojo, ty by bylo idealní. A co? mas naky dobry zkušnosti? Nekradou, delaj kvalitne, rychle a ne moc draho? A hlavne umej najít a opravit defekt? Ne jen vymenit nakej dil... :D
martin33
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od martin33 »

EsoRimr píše:

Jojo, ty by bylo idealní. A co? mas naky dobry zkušnosti? Nekradou, delaj kvalitne, rychle a ne moc draho? A hlavne umej najít a opravit defekt? Ne jen vymenit nakej dil... :D

umí to se neboj ale když dává díly tak většinou originální a je fakt že si to zaplatit nechá Václav Nečas 602645787 a hlavně Tě neokrade a co udělá to je udělané.
EsoRimr

#9 Příspěvek od EsoRimr »

martin33 píše:
EsoRimr píše:

umí to se neboj ale když dává díly tak většinou originální a je fakt že si to zaplatit nechá Václav Nečas 602645787 a hlavně Tě neokrade a co udělá to je udělané.

ok , dik moc za tip, az zaberu vejplatu, tak tam zavolam a zkusim to :thumbsup:
Odpovědět