Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bosh Car Servis Sobek

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od gyrous »

Nedoporučuji jet s TDSem do Bosh servisu Sobek ve Frýdku u Tesca.
Můj problém prvně byl vstřikovací čerpadlo a nabídli cenu 37 tisíc s odkupem mého čerpadla 30t. Nepřijal jsem a přinesl vlastní. Cena montáže se vyšplhala něco kolem 3,5 tisíc za prohlídku motoru, kde musí dolů sání a dále 4t za demontáž a montáž čerpadla, kde musí jít sání dolů opět. Vzali si za stejnou práci dvakrát tolik dostal jsem se k tomu, že platil za práci 10t. Navíc jsem nedostal vlastní čerpadlo a čekal asi měsíc.
Týpek se na mě zhluboka vykašlal, nezajímal se o nějaké seřizování, jen to tam nasadil, vyzkoušel jestli startuje, do protokolu napsal nejde seřídit a pryč z dílny. :Confused2:
V sotea jsem se dohadoval, proč ti mamlasové přebírali vozidlo a já to od nich nechtěl vzít. Pak mi ukázali E39 v TDS a měl to to samý jako já a už neměl slov. :roll:
následně po nastartování za studena jsem sotva vyjel z dvorku.
:wacko:
S autem bych už do Frýdku kvůli reklamaci po těch kopcích nedojel a musel jsem to opět rozebírat.
Jak k tomu došlo? Čípek seřizoval čerpadlo podle drážky na řemenici(fixy na dílech) a já měl prasklý klínek a řemenice se protáčela... :stupid:
Auto-Fren

#2 Příspěvek od Auto-Fren »

:lol: TO JE MARAS
milk

#3 Příspěvek od milk »

Taky jsem tam kdysi byl je to normální chuj,který nic neumí.A další chuj,kterej se nachází je v kravařích taky bosch servis jsem se sním tak pohádal ze zmrdem že škoda slov.Prostě jsou BOSCH servis a hovno uměj.
fafejta

#4 Příspěvek od fafejta »

A proč ses nezeptal na cenu za výměnu čerpadla předem a případně si nezavolal někam ke konkurenci kolik si tam říkaj za práci.Připadá mi to,že takovýmhle zmetkům,který vydělávají na lidské blbosti se někdy zbytečně nahrává.Ta cena je šílená a ještě takovýhle šlendrián.S frajerem bych si to došel vyřídit,takhle te přeci nejde.
Alois

#5 Příspěvek od Alois »

Nevím že ty máš takové štěstí..jak Oliver tak Sobek.Známý tam nechal spravovat Maserati a super+dalších snad 15 známých a jen spokojenost..
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od gyrous »

O ceně jsem věděl
Nedali mi informace o průběhu opravy a dostal jsem pouze info kolik zaplatit s konečnou informací, že auto bude v pořádku a jezdit. O tom v jakém mám stavu motor a slabší tlaky(hodně nalítáno) se zmínili, až po vyfakturování.
Za ty peníze tam nebyla žádná snaha to vyřešit rovnou a hned, třeba si mohli zjistit proč to nejde seřídit, když jsem jim vysolil tolik...
To jsem taky nezjistil, chtěli to znova napíchnout na diagnostiku za nějaký ten tisíc. Dále chtěli abych své dovezené čerpadlo dal k nim na stolici(vypadalo super zaplombované jako nové) za 3t. Jinak za to neručí, prostě mě to vyhodili ze servisu a ať si nestěžuju, když jsem to neprovedl a vymluvili se na špatné čerpadlo.
Bohužel už jsem ty další tisíce zrovna nedokázal za krátkou dobu sehnat.
Celková oprava i s koupeným čerpadlem, včetně ostatních drobných záležitostí jako doplňkové úpravy (filtry,doprava) mě vyšla asi na 30t a to jsem tam přijel jen kvůli té jedné závadě. Vadná regulace počátku vstřiku...
Oni chtěli abych jim zaplatil asi tak 45tisíc(nové čerpadlo plus práce), plus jim nechal svoje čerpadlo...Doslova mi vyrazili dech když jsem to uslyšel prvně... :mad:
Teď už jezdím, bylo zapotřebí dodělat rozhozené rozvody... :?
fafejta

#7 Příspěvek od fafejta »

To teda ještě,že ti tam neudělali generálku a nechtěli od tebe 200 tisíc,když se jim ty tlaky nezdáli.Divím se,že s takovýmhle jednáním a cenama můžou vůbec na trhu existovat.To je velmi drahá zkušenost.
Odpovědět