Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Renocar Brno
byl jsem pred cca dvema roky v Brne a odesla me vodni pumpa...tak jsem to resil pres Bmw Brno Renocar a tam me klidne rekli ze to delat nebudou a ze pumpu asi nemaji a at se radej odtahnu do servisu v Ol...proste maxmalni neochota a protom jsem pres vnitrni system zjistil ze na sklade meli dva kusy...druha skusenost s prodejem pneu...to jsem tu uz rozepisoval...pneu zacli praskat v patce po cca 10tis/km...nechteli resit reklamaci az po vyhrozovani TV jo...tohle bylo zas v Renocar pneu/tuning Olomouc.
///MOD Killca:
odkaz na druhe tema referenci o Renocar brno zde Renocar brno 2
odkaz na treti tema referenci o Renocar brno zde Renocar brno 3
///MOD Killca:
odkaz na druhe tema referenci o Renocar brno zde Renocar brno 2
odkaz na treti tema referenci o Renocar brno zde Renocar brno 3
rob2fab píše:renocar brno sltina,maximální nenucená ochota,výměna oleje+diagnostika aut převodovky za příjených 1434 kč to vše ne "stare! e36
měl jsi štěstí ,dělají tam dva druhy lidí...normální (vstřícní ochotní) a ho......(ochotní jen když objednáváte novou sedmu atd) Ale tak to je v každém bmw servisu v česku....až na vijímky....
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Otec se chtěl svézt někdy loni na začátku roku e60, že si ji chce koupit. Po zkušební jízdě že se mrkneme na kupní smlouvu. Na otázku "jakou dávají diplomatickou slevu" tak že žádnou...
AuTec BMW Praha dává slevy, takže nashledanou.
Přišel jsem tam asi za půl roku že potřebuju takové víčko na motor M51 tds, všichni mají moc práce, nikdo není na skladu, takže jsem si půl hodiny počkal a pak byla zavírací doba a že skladník asi šel už domů a že mám přijít jindy...
Renocar BMW Brno je jeden největších ojebů lidí v ČR, v čele s panem Dr. Vránkem, jsou to zmr..
AuTec BMW Praha dává slevy, takže nashledanou.
Přišel jsem tam asi za půl roku že potřebuju takové víčko na motor M51 tds, všichni mají moc práce, nikdo není na skladu, takže jsem si půl hodiny počkal a pak byla zavírací doba a že skladník asi šel už domů a že mám přijít jindy...
Renocar BMW Brno je jeden největších ojebů lidí v ČR, v čele s panem Dr. Vránkem, jsou to zmr..

-
- Kontaktovat uživatele:
Negativní zkušenosti jdou slyšet poměrně často, ale já jsem zatím spokojen. Vždy stačí zavolat jestli mají díl skladem případně mi hned řeknou kdy ho budou mít. Je to jako u všeho prostě o lidech.
Ale dnes při organizaci Roadshow nezklamali. Importér jim posunul termín o 1 den dopředu a tak to dopadlo, že na 3 termíny bylo víc aut než lidí a nás dnes bylo 2x tolik co aut, takže jsem si ani neprojel všechny, navíc ty na které jsem se nejvíc těšil. Možná jsem měl jenom smůlu na termín
Jinak akce dobrá (zrovna na slalom byla průtrž mračen), ale jenom díky autům a charismatickému instruktorovi z Mnichova.
Ale dnes při organizaci Roadshow nezklamali. Importér jim posunul termín o 1 den dopředu a tak to dopadlo, že na 3 termíny bylo víc aut než lidí a nás dnes bylo 2x tolik co aut, takže jsem si ani neprojel všechny, navíc ty na které jsem se nejvíc těšil. Možná jsem měl jenom smůlu na termín

Jinak akce dobrá (zrovna na slalom byla průtrž mračen), ale jenom díky autům a charismatickému instruktorovi z Mnichova.
S prijimacimi techniky jsem nemel zadny problem, vzdy ke mne byli docela vstricni. Dokonce mi tenkrat, kdyz jeste byla 50% sleva na auta starsi nez 1997, davali slevu i kdyz jsem mel E36 r.v.1997. Proste do papiru napsali, ze je to rok 1996.
Je ale fakt, ze jsem vytusil, ze opravovat E36 se jim proste uz moc nechce a ze se na majitele takovych aut divaji trosku s despektem. Ale ja jsem tam nechal nekolik desitek tisic, tak mi pak i volali, jestli nechci prijit na grilovani
Dokonce me pustili i k nim do dilny, kde mi mechanik prohlizel auto aby zjistili, co maji objednat za dil. Ale to byla vyjimka.
Muj nazor je, ze si nechaji zaplatit hodinovou praci za neco, co se snazi maximalne urychlit a co nakonec stinou daleko rychleji. Ale treba se pletu. Jinak vsechno co jsem potreboval, tak opravili bez problemu.
Je ale fakt, ze jsem vytusil, ze opravovat E36 se jim proste uz moc nechce a ze se na majitele takovych aut divaji trosku s despektem. Ale ja jsem tam nechal nekolik desitek tisic, tak mi pak i volali, jestli nechci prijit na grilovani

Dokonce me pustili i k nim do dilny, kde mi mechanik prohlizel auto aby zjistili, co maji objednat za dil. Ale to byla vyjimka.
Muj nazor je, ze si nechaji zaplatit hodinovou praci za neco, co se snazi maximalne urychlit a co nakonec stinou daleko rychleji. Ale treba se pletu. Jinak vsechno co jsem potreboval, tak opravili bez problemu.
Jednotlivé úkony jsou normované (AV hodiny, spíš teda minuty) a je jedno, jestli to zvládnou rychlej nebo jim to trvá déle, prostě na každou práci mají přesně daný počet AV (mimo nějaké speciální a individuální práce)
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
Vlasta píše:Jednotlivé úkony jsou normované (AV hodiny, spíš teda minuty) a je jedno, jestli to zvládnou rychlej nebo jim to trvá déle, prostě na každou práci mají přesně daný počet AV (mimo nějaké speciální a individuální práce)
jestli sem to spravne pochopil tak to wacc myslel ve smyslu ze i kdyz maji predem dane normohodiny(a vi ze stejne za to vic prachu nedostanou), tak stejne chvataj, protoze by se nemeli kdy jindy drbat na koulich...
A) otazka je jestli jsou opravdu vsechny cinnosti predem normovane,
B) presto ti muzou k cene pripocist dalsi praci tudiz normominuty navic za ztizenou praci a ty vis prd, jak to skutecne dlouho delali,
C) muzou neco, na co maji normu 1 hodinu stihnout za daleko kratsi cas a treba proto, ze neudelaji vsechny stanovene ukony nebo ne v potrebne kvalite.
Nejdulezitejsi je pro me to, ze mi na fakture uvedou, ze to delali napr. hodinu (12 pracovnich jednotek) a za tu si vezmou treba 600 Kc, coz jsem jeste ochoten tolerovat 600Kc za hodinu. Ovsem pokud to stihli za pul hodiny, tak to uz maji sazbu 1200 za hodinu a to uz bych treba premyslel o tom, ze si to necham udelat jinde, kde by mi nauctovali pouze tu pul hodinu. Takze to jen pro upresneni toho, co jsem psal.
B) presto ti muzou k cene pripocist dalsi praci tudiz normominuty navic za ztizenou praci a ty vis prd, jak to skutecne dlouho delali,
C) muzou neco, na co maji normu 1 hodinu stihnout za daleko kratsi cas a treba proto, ze neudelaji vsechny stanovene ukony nebo ne v potrebne kvalite.
Nejdulezitejsi je pro me to, ze mi na fakture uvedou, ze to delali napr. hodinu (12 pracovnich jednotek) a za tu si vezmou treba 600 Kc, coz jsem jeste ochoten tolerovat 600Kc za hodinu. Ovsem pokud to stihli za pul hodiny, tak to uz maji sazbu 1200 za hodinu a to uz bych treba premyslel o tom, ze si to necham udelat jinde, kde by mi nauctovali pouze tu pul hodinu. Takze to jen pro upresneni toho, co jsem psal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já sem si v renocaru osobně objednal korekční tužku na lak nadiktoval VIN adresu tel.. a co a kulový je to cca 2 měsíce nikdo se neozval - pak sme tam před koupí nechávali prohlídnout 530d kterou prodávající měl danou do bazaru vedle renocaru. Mě mechanici(aniž by věděli cenu) řekli že koupi nedoporučujou atd..tak jo a za chvilu zvoní tel. tomu kdo mě to prodával že za kolik si to odkoupí když jsem to nevzal...pak sem zjistil, že to patří pod renocar(domlouvali se aby šponovali cenu)..auto sem koupil a bylo do rozstřelení fajn - jediné co za těch tuším 1500 Kč udělali bylo, že zapoměli zapojit hadičku od ostřikovače a já se furt divil jak to nefakčí...
alp píše:me dneska z renocaru perfektne pobavili
pri jednom ze svych ultrasmolnych vyletu, jsem byl nucen se zastavit v brne v renocaru na vymenu oleje v prevodovce. V zasade to stejne nepomohlo, ale nejvic me pobavilo, ze mi dneska volala pani/slecna, jestli bych tam mohl dojit doplatit 27,- Kc (platil sem pres 2,5k kartou a chlapek se uklepl a ja to zas tak detailne nekontroloval) .... no sem se fakt pobavil .... ze bych jel zaplatit 27kc do brna, to by byla zatracene draha platba)))
Tak to je dobrý...

alp píše:me dneska z renocaru perfektne pobavili
pri jednom ze svych ultrasmolnych vyletu, jsem byl nucen se zastavit v brne v renocaru na vymenu oleje v prevodovce. V zasade to stejne nepomohlo, ale nejvic me pobavilo, ze mi dneska volala pani/slecna, jestli bych tam mohl dojit doplatit 27,- Kc (platil sem pres 2,5k kartou a chlapek se uklepl a ja to zas tak detailne nekontroloval) .... no sem se fakt pobavil .... ze bych jel zaplatit 27kc do brna, to by byla zatracene draha platba)))
Nemyslim si, ze by jim ty penize schazely. Spis tam maji puntickarskou ucetni, ktere dela problem, ze ma v ucetnictvi neuhrazenou pohledavku a nevi, co s ni ma delat

-
- Kontaktovat uživatele:
Já byl v Renocaru v Brně pouze jednou. Opravdu strašná neochota. Když by člověk přijel s novou 7mou, tak věřím, že člověka začnou hned obletovat a klaňet se, div se nepřelomí v pase.. Jenže já přijel se 7kou E38 a jen jsem si chtěl objednat nějaký díl (do 1000Kč)..čekal jsem půl hodiny, pan skladník měl něco moooc důležitého na práci..pak přišel, díl objednal a po 14dnech jsem si ho musel objednávat zase
Do servisu jezdím k mému dvornímu mechanikovi, jenž BMW, ale i ostatním autům rozumí víc než celá sestava v Renocaru Brno..

Do servisu jezdím k mému dvornímu mechanikovi, jenž BMW, ale i ostatním autům rozumí víc než celá sestava v Renocaru Brno..