Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Podvod od klaska

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sejcek

#1 Příspěvek od sejcek »

Strašně nerad na někoho házím špínu ale chtěl bych Vás jen varovat před možným naběhnutím si. Mě to prozatím stálo 245.000,-. Peníze jsem mu dal protože mi loni opravoval kabro, sem tam jsem s nim kecal, byl z klubu a hlavně sem nepočítal s tím že by někdo podvedl policajta.
A probýhalo to asi takto. Jelikož každe dva roky mě chytne touha po novém vozu tak jsme v srpnu letos oslovil klaska jestli nevozi nějaké auta z DE nebo o někom nevý po týdnu mi zavolal že našel jedno co jsem si přál a mělo vše co sem chtěl takže jsem se "zamiloval", jednalo se o E46 330d mysticblau metal facelift v plný palbě dle inzerátu, dal jsem mu na to všechny sve peníze a ještě jsem si na to dost pujčil a on tedy jel pro to auto. Bylo to naplanováno tak že auto tu bude v den mích 25cátých narozenin tak jsem měl radost dvpojnásobnou že si dám krásný dárek. A pak už to začalo výmluvy a výmysli proč se auto někde zdrželo. Nejprve že je auto na CEBII čemuž jsem věřil a kvuli tomu že to bude zadara týden navíc počkal potom to byla rozbitá spojka při cestě ke mě domu takže auto se odvezlo zpět do německa kde ho v rámci garance zadarmo opravi a cestu bude hradit klasek taky jsem tomu uvěřil a najivně dále čekal potom se ta nová taky posrala a už jsem byl na pochybách ale pořád jsem tomu nechtěl uvěřit že by mi lhal do očí. Pak byli nějaké výmysli a bylo jich z jeho strany dost tak jsem se začal přesvědčovat jestli to auto tu vubec bylo jelikož mi tvrdil že auto má už české doklady a je přihlášeno na mě tak sem na referátu dopravy zjistil že na mě není nic zapsáno, poté jsme se dohodli že mi peníze vrátí a pak až bude auto opraveno že si pro něj zajedu tak mi dal papír o převodu z jeho učtu na muj čož se později ukázalo jako podvod z jeho strany, poté mi přivezl fax na kterém bylo ručně napsáno že je auto na moje jméno v německu zarezervováno a oraženo německým raztkemzoč jsem si hned na netu našel podle adresy a ukázalo se to že je to nějaká prodejna motorek a aut a je to na druhé straně německa než má být auto k tomu se pak doznal že si to napsal a orazil taky sám. Poté jsem si sehnal někoho kdo mi zavolá na ten puvodní inzerát do německa(naštěstí jsem si ho skopčil) a tam mi bylo sděleno že auto už je dávno prodané někam do Bosny. Takže začalo vymáhání peněz a vyhrožování podáním trestního oznámení. Po týdnu kdy pořád sliboval peníze budou zítra ráno pak odpoleden a večer ti je přivezu, mi došla trpělivost a podal jsem na něho trestní oznámení za podvod. Sice jsem se tomu bránil ale ale nic jiného mi nezbylo.

Jedná se člena "klasek" Vladimir Stoklasaz Luže, který tu sem tam prodává černou E46 M3 a prodával černou E36 sedan M3.

P.s. Pokud jsem tim porušil nějaké pravidla fora tak se omlouvám ale chtěl bych to jen jako varování pro ostatní. Mě to docela vyškolilo a vzalo mi to poslední 2 měsíce života a nepřeju to komukoli aby si to zažil je to opravdu hodně na nervy a i si docela hroutím pohodu v rodině, která trpí se mnou.
Takže klasku děkuji ti za vše!!!
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
uda

#2 Příspěvek od uda »

kámo mluvily jsme spolu o tom na sraze...je to masakr :roll:

takovym kurvám jako je Klasek sekat ruky :twisted:
DOEMIXXX

#3 Příspěvek od DOEMIXXX »

pokud si ty policajt, tak se divim, ze te takhle skolacky vyskolil o ctvrt mega....co vas tam v ty skole policajtsky ucej?

Btw. at ti to dopadne dobre a on at si jde sednout, pokud je to mozne...mrdka bezcena :evil:
sejcek

#4 Příspěvek od sejcek »

DOEMIXXX píše:pokud si ty policajt, tak se divim, ze te takhle skolacky vyskolil o ctvrt mega....co vas tam v ty skole policajtsky ucej?

Btw. at ti to dopadne dobre a on at si jde sednout, pokud je to mozne...mrdka bezcena :evil:

Hele jak jsem psal neměl jsem duvod mu neduvěřovat když jsem ho znal rok sice ne tolik ale prostě jsem mu duvěřobval a byl to klubak.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To je slušnej omrd...... :roll:
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ROBi »

Zajímá mě, jak to dopadne/dopadlo. Každopádně sám bych to zažít nechtěl a nedá se říci nic jinýho, než že je to kurva.
KAMIL740

#7 Příspěvek od KAMIL740 »

a ty vis kde bydli ??? a prodava 46 ? v M ? tak mu ji zapal a neser se s nim se zmrdem kdyz to nejde po dobrym musi to jit po zlym ne ??? kurva policajt ise ucej jak z nebohych ridicu dostat kazdou kacku a ty nedokazes vzit par kolegu a jet za nim ???
Addict

#8 Příspěvek od Addict »

Kazda strana ma sice 2 mince,ale podle tohoto popisu to vypada docela drsne,soudit samozrejme nemuzu.

Ono v dnesni dobe rozlisovat "klubak" a "neklubak" je uz asi blbost,sam bych tady mohl napsat par,ne zrovna dobrych, zkusenosti s nekolikaletymi mistnimi "klubaky",ale nejak jsem to uz presel a nechce se mi k tomu ani vracet.
Jen jsem tim chtel rict,ze doby,kdy jsme si cca 10let zpet posilali, na jinem zacinajicim foru,pomerne drahe veci jen na Nick a nikdy nebyl sebemensi problem,jsou pryc a i ti zakladajici clenove maji dnes ve skrini nejakeho kostlivce.

Kazdopadne drzim palec at to dotahnes do uspesnyho konce.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Addict píše:
Ono v dnesni dobe rozlisovat "klubak" a "neklubak" je uz asi blbost,sam bych tady mohl napsat par,ne zrovna dobrych, zkusenosti s nekolikaletymi mistnimi "klubaky",ale nejak jsem to uz presel a nechce se mi k tomu ani vracet.
.

To jsme na tom tak nejak stejne , ale vzdy jsme si to vyrikali s dotycnyma na ferovku.. .... porad jsou ale tady lidi , kterym verim jako nejlepsim kamaradum.... a taky me kdysi sralo ze jsem naletel letitym klubakum.... ale to už je davno pryč a ani si nevzpomenu .
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

tomu říkám maras.... nevím co dodat....tito maséři si klidně jezdí v emku za ukradené peníze a vůbec jim to nedělá problém
patriot
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od patriot »

Tak to je síla, sejčku. Sranda za čtvrt míče, to bych mu dal :twisted:

To kuwa nevíš jak postupovat ? :roll: 8O
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od MattyX Moderátor »

ty kokos 8O tvl to musí být na prášky :? :cry: doufám že se to co nejřív nějak vyřeší a dopadne to dobře :cry: :wink:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
100RM

#13 Příspěvek od 100RM »

Ty pico, ojeb za stvrt mega ? To uz by mu tam stala fronta ukrajincov pred barakom ...
7er. True definition of luxury. Yours.
DOEMIXXX

#14 Příspěvek od DOEMIXXX »

100RM píše:Ty pico, ojeb za stvrt mega ? To uz by mu tam stala fronta ukrajincov pred barakom ...

to uz by klasek mel nohy v betonu a modlil se k bohu.....mit to za ctvrt...
sejcek

#15 Příspěvek od sejcek »

JJ už jem přemejšlel že směnku prodám nějakým spoluobčanům ale zatím se mi to tak řešit nechce doufám že prachy uvidím. Ale uvidime jako přijíd o čtvrt míče se jen tak nenechám bez boje a znamejch mám dost, tatík taky a i policajtu dost tak bude pak trpět a nemusím ho ani nikam betonovat vše legálně nechci se zamotat sám do nějakejch sraček kvuli němu když už jsem na tom takto.
Jak to postupuje sem bud přidávat a pak třeba i vydám knihu. Jo jinak já už to beru tak nějak žertovně nic jiného mi asi nezbude je to moje blbost a kurvit si tím život mě stačilo ty dva měsíce. Ještě že jsem vždy sehnal nějakéko kámoše kámošku komu bych se mohl vypovídat bez toho jsem už někde v léčebně.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od matal Moderátor »

To je děs.. co si lidi dovolí.. to je k zblití..

Sejčku, ať to dobře dopadne. :!: :!:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Syrup »

No to je ZMRD!

Good luck, drzim palce at si to ten hajzl vyzere!!

btw: to uz se nedivim ze nekdo daval inzerat na klaskovu cernou 46m3 s natocenym kilem vic, nez se udavalo zde v inzeratu... :roll:
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#18 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

bych vraždil... :evil:
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
sejcek

#19 Příspěvek od sejcek »

Syrup píše:No to je ZMRD!

Good luck, drzim palce at si to ten hajzl vyzere!!

btw: to uz se nedivim ze nekdo daval inzerat na klaskovu cernou 46m3 s natocenym kilem vic, nez se udavalo zde v inzeratu... :roll:

O ty 46M3 mi vyprávěl jak to bylo (ale z těch jeho lží co jsem slyšel tak mu ani nevěřím to) že tam byl měněnej celý motor v kilu a že kvuli tomu začali novou servisku a že teda on si pak sehnat original servisku nechal si udělat dvě razitka (jedno použil i na ten muj fax) a vyplnil si ji sam a nechal dotočit i km.
sejcek

#20 Příspěvek od sejcek »

jinak jednalo se o toto auto:
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
škoda moc jich u nas nejezdí tak jsem to chtěl trochu obohatit bylo přesně dle mích představ :cry: když teď někde potkám nějakej kombajn 46 tak mi je skoro do breku
Odpovědět