Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pokus o krádež M3 Čáslav
-
Plesoun_cz
- Klubové ID: 1932
Čau pánové tak se mě dneska někdo pokusil ukrást BMW M3 e36 dakar gelb odnesla to jen klika a zámek a vzhledem k tomu že se nedávno již jedna E36 ztratila nedaleko tak všem Čáslavským a Kutnohorským klubákům vzkazuju aby si dali pozor na tmavou (tmavě modrá nebo černá ještě byla tma ) e36 s pražskou značkou jezdí v ní nějací feťáci podle vzhledu. Bohužel jsem ty zmetky nechytil

-
Plesoun_cz
-
Deathbox
- Klubové ID: 2164
Přesně tak, policie není tak uplně na ho..o jak si většina lidí myslí, takové věci už se dnes dají velice dobře podchytitHanz píše:jestli mas popis, zajdi za bengama na sluzebnu a chtej nekoho kdo dela kradeze aut, je lepsi jim to rict, netvrdim, ze delaji zazraky, ale muzou na ne trefit a zkontrolovat o koho jde...
-
Plesoun_cz
Tak zmizelo v Čáslavi další BMW e36 318i sedan bílé barvy zatmavená okna kola OZ 16 šestipaprsek na dveřích samolepky ve dvou řadách spz ? schodou okolností mám taky bílého sedana ale 2.5i s tmavejma oknama tak mám docela lepa
aby bylo ráno auto u baráku a m3 je už v garáži po této zkušenosti je z ní jen leštěnka a ven pouze na projížďku 
-
netopier
- Klubové ID: 744
- Kontaktovat uživatele:
Cus. Ak ju este uvidis, urcite hod SPZ. O jednej takej v prahe viem a hosanci co sa v nej vozia, sa mi vobec nepacia...Plesoun_cz píše:Čau pánové tak se mě dneska někdo pokusil ukrást BMW M3 e36 dakar gelb odnesla to jen klika a zámek a vzhledem k tomu že se nedávno již jedna E36 ztratila nedaleko tak všem Čáslavským a Kutnohorským klubákům vzkazuju aby si dali pozor na tmavou (tmavě modrá nebo černá ještě byla tma ) e36 s pražskou značkou jezdí v ní nějací feťáci podle vzhledu. Bohužel jsem ty zmetky nechytil![]()
Zmrdi..
Jen škoda, že není prakticky možný se domluvit a brouzdat v noci třeba celou Čáslav nebo Prahu nebo jiné město, kde se tohle děje. Bylo by moc příjemný, vzít zákon do svých rukou, protože bohužel, jak jsem několikrát zmiňoval, zákony v Č.R. zkrátka nahrávaj lupičům..
Já bych ten benál investoval.. V Hor. Počernicích v Praze zase zmizel ze sedmy znáček na haubně. Zase nějaký zasraný skřeti..
Dobít rejčem nebo nechtěně nabodnout na widle..
A to je defakto kravina..
Nicméně za 450 korun..
Jen škoda, že není prakticky možný se domluvit a brouzdat v noci třeba celou Čáslav nebo Prahu nebo jiné město, kde se tohle děje. Bylo by moc příjemný, vzít zákon do svých rukou, protože bohužel, jak jsem několikrát zmiňoval, zákony v Č.R. zkrátka nahrávaj lupičům..
Já bych ten benál investoval.. V Hor. Počernicích v Praze zase zmizel ze sedmy znáček na haubně. Zase nějaký zasraný skřeti..
A to je defakto kravina..
Nicméně za 450 korun..