Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Krádež E34 Vyškov - vozidlo nalezeno!!!
tak dneska sem si byl vyzvednout auto..bohužel to čeho sem se bál se stalo..auto je podle stavu co jsem ho viděl naposledy uplně v pr....všechny zámky vylámaný, zapalování je vytrhaný, všechny kola pryč( na autě sou tedka nějaký plecháče..každý kolo jiny), spoiler urvanej a křídlo je taky pryč...a to tom co bylo za bordel vevnitř se ani nebavím...prostě hnus, chtěl bych dostat tu kurvu co to udělala!!!!ale nejhorší že nevím co ted s tím dál.

Niet, čo povedať, jednoducho do plaču... Je zarážajúce, ako rýchlo, ľahko a bezohľadne dokážu čiesi paprčky urobiť na výsledku podctivej niekoľkoročnej snahy takúto spúšť.
Máš podporu kolektívu, nebuď zúfalý. Bawko sa našlo, to je základ. Ak toho, respektíve tých, čo Ti to spravili nechytia, čo je celkom pravdepodobné, bude zrejme ťažké dostať to do pôvodného stavu. Myslím, že to stojí za to, dostaň to späť do prevádzky a postupne obnovíš jeho lesk.
Todle jsem také poznal.Sice mi auto neukradli,díky mému důmyslnému opatření,ale auto zvenku a zevnitř totálně zdevastovali.
Tím jak to nesprovoznili,tak je to asi více nasralo a vyřádili se mi na tom.Auto poškrábaný,ulomená šaltpáka,prokoplá přístrojovka,v autě se dokonce i vysrali a vychcali.No otřesný.
Tenkrát jsem pustil i slzu.Určitě to dej pomalu do kupy uvidíž,že čas vše zahojí.Je to hrozný,tenkrát jsem si řikal,kdybych ho u toho chyt tak bych ho snad zabil,no ale časem to bere člověk tak,že bych šel zas sedět.Tak asi lepé ,že tak.
Tím jak to nesprovoznili,tak je to asi více nasralo a vyřádili se mi na tom.Auto poškrábaný,ulomená šaltpáka,prokoplá přístrojovka,v autě se dokonce i vysrali a vychcali.No otřesný.
Tenkrát jsem pustil i slzu.Určitě to dej pomalu do kupy uvidíž,že čas vše zahojí.Je to hrozný,tenkrát jsem si řikal,kdybych ho u toho chyt tak bych ho snad zabil,no ale časem to bere člověk tak,že bych šel zas sedět.Tak asi lepé ,že tak.
no sádrokartonáři to nebyly..spíš bych řekl nějací fetáci nebo chudáci co nemaj prachy a umí jen otevřít a nastartovat...ty věci co byly v autě to byly jak po nějakým bezdomovci..jinak já jsem taky málem pustil slzu když jsem to viděl..měj sem fakt na krajíčku..hlavně aby byl v poho motor...kosmetický vady se opraví v poho..
-
Legend1
- Kontaktovat uživatele:
Mě před rokem a něco ukradli E32, ta se po 10 dnech našla a měl jsem zničené oba dveřní zámky, spínačku, taky mi vyměnili volant, natankovali půl nádrže (asi bez placení), vyměnili poklice za origo z E46, zas tak špatně jsem nedopad, celková investice včetně vystavení nových SPZ byla asi 2000,-.
Pumbaa: E34 bych být tebou určitě opravil, nejsou tam podle fotek žádné závažné drahé investice, dal bych do ní pár tisíc a bude jako dřív.
Pumbaa: E34 bych být tebou určitě opravil, nejsou tam podle fotek žádné závažné drahé investice, dal bych do ní pár tisíc a bude jako dřív.