Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Krádež kol z e46 coupe - kola Rondell Praha 10

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lokitbara

#1 Příspěvek od Lokitbara »

Ahoj. Lidi kdybyste nekde videli kola rondell 18 palců
http://www.rondell.de/Schwarz_Silber-1-90.htm
Na tom pneu Falken FK 451 235/40.

Prosím dejte mi Zpravu.

Díky moc George :cry:
Přílohy
Pred
Pred
ddfff.JPG (47.4 KiB) Zobrazeno 5603 x
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BeXTeR »

to ti je sundali na tyhle rusny ulici ? nebo jsi to mel nekde bokem ?
bezpecak si mel ?

ty zlodeji me zacinaji bytostne stvat....
plysakmartin

#3 Příspěvek od plysakmartin »

Já se poseru, to by mi mrdlo přijít k autu a auto na špalkách. Zmrdi zkurvený :mad:
Lokitbara

#4 Příspěvek od Lokitbara »

BeXTeR píše:to ti je sundali na tyhle rusny ulici ? nebo jsi to mel nekde bokem ?
bezpecak si mel ?

ty zlodeji me zacinaji bytostne stvat....

Bezpecak jsem mel ale to je uplne k hovnu dobry leda na snizeni pojistky. Ne mel jsem to v dilne a prez noc, ac je v arealu hlidac a dobrman tak to nekdo oholil.
Jo taky me to sere, hlavne kvuli tomu ze proste s tim nic neudelas. Vubec nic. Zustanou jen oci pro plac.
Přílohy
takhle to dopadlo
takhle to dopadlo
DSC00493.JPG (61.95 KiB) Zobrazeno 5533 x
Lokitbara

#5 Příspěvek od Lokitbara »

plysakmartin píše:Já se poseru, to by mi mrdlo přijít k autu a auto na špalkách. Zmrdi zkurvený :mad:

Tak tak. Prijit mi ta kurva do ruky tak ho proste rozsekam uplne na sracky. Rekove delali kdysi uzasnou vec. Sekali zlodejum ruce. Vubec to neni spatnej napad znovu to zavest.
michal09

#6 Příspěvek od michal09 »

To snad neni možný... :( Vůbec se ti nedivím, taky bych za tohle sekal ruce... Zkus koukat do inzerce ALU kol na netu, víc se asi dělat nedá...
Tashiro

#7 Příspěvek od Tashiro »

Tak to mi poser ... auto na špalkách, to je smutný pohled. ZMRDI jedni. I přes hlídače a psa... to je neuvěřitelný. To se fakt může stát jen u nás :roll:
BeXTeR
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od BeXTeR »

Lokitbara píše:Bezpecak jsem mel ale to je uplne k hovnu dobry leda na snizeni pojistky. Ne mel jsem to v dilne a prez noc, ac je v arealu hlidac a dobrman tak to nekdo oholil.
Jo taky me to sere, hlavne kvuli tomu ze proste s tim nic neudelas. Vubec nic. Zustanou jen oci pro plac.

..tak hlidace bych nechal poslat do penze a dobrmana k veterinari na vysetreni sluchu.. to je vazne peklo

to si te musel nekdo moc pekne vytipovat a pokud je ten areal trosku slozitejsi, tak asi i znat.. tak se zkus zamyslet, kdo se s tebou v posledni dobe hodne kamaradi :?

lidi jsou desny svine, byvaly kamarad byl v nouzi, nemel kde prespat... tak jsem ho nechal a stalo me to 15 litru, protoze me vycoroval kasu (prisel jsem na to az po roce!!). Nekdy je ta zkazenina tak blizko, ze si toho clovek proste nevsimne, tak voci navrch hlavy 8O
Starosta

#9 Příspěvek od Starosta »

Ja bych se spis zajimal o toho hlidace :roll:
Maxiczech

#10 Příspěvek od Maxiczech »

:onfire: Neuvěřitelný. Jo. Podej si toho hlídače. Budu koukat po Praze. A fakt bych checkingoval inzerci. :evil:
To ta dílna nebyla pod zámkem? Volal jsi cajty?
Tohle je na kriminál... :x
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od BMWPower »

Maxiczech píše::onfire: Neuvěřitelný. Jo. Podej si toho hlídače. Budu koukat po Praze. A fakt bych checkingoval inzerci. :evil:
To ta dílna nebyla pod zámkem? Volal jsi cajty?
Tohle je na kriminál... :x

Na odstřel... :?
shoot_one
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od shoot_one »

chlape, upřímnou soustrast, ty kola krásný a navíc hádám nebyly zadara
:(
jinač tipuju, že šel někdo najisto
Lokitbara

#13 Příspěvek od Lokitbara »

michal09 píše:To snad neni možný... :( Vůbec se ti nedivím, taky bych za tohle sekal ruce... Zkus koukat do inzerce ALU kol na netu, víc se asi dělat nedá...

Jojo snazim se koukat kde se da abych je nasel. Weby bazace. Ani mi uz nejde o kola ale spis najit dotycnou osobu ktera je tam dala.
pohy
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pohy »

podej si hlidace, vubec bych se nedivil kdyby je tam sam pustil, taky už se to párkrát stalo
Lokitbara

#15 Příspěvek od Lokitbara »

pohy píše:podej si hlidace, vubec bych se nedivil kdyby je tam sam pustil, taky už se to párkrát stalo

Hlidac ten je vpohode toho znam a ten v noci nepusti ani lidi co tam makaj:o) toho nepodeziram. Proste spis prelezl nekdo plot hodil flakotu pejskovi a mel dost casu a klidu aby si udelal svoje.
pohy
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od pohy »

Lokitbara píše:
pohy píše:podej si hlidace, vubec bych se nedivil kdyby je tam sam pustil, taky už se to párkrát stalo

Hlidac ten je vpohode toho znam a ten v noci nepusti ani lidi co tam makaj:o) toho nepodeziram. Proste spis prelezl nekdo plot hodil flakotu pejskovi a mel dost casu a klidu aby si udelal svoje.

troufalost zlodějů mě v posledních letech vážne udivuje, fakt to je děs a nejhorší je ze je to čim dál tim horší
shoot_one
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od shoot_one »

pohy píše: troufalost zlodějů mě v posledních letech vážne udivuje, fakt to je děs a nejhorší je ze je to čim dál tim horší

No jo, někdy si říkám, že bydlet na malém městě má i své výhody. Ne, že by se tu nekradlo, ale když zapomenu večer zamknout auto, ráno ho najdu na svém místě. :)
vilejs

#18 Příspěvek od vilejs »

je to napicu svet..vsetci kradnu,ako aj mi vsetci sme zlodeji :D ja som po kradezi auta kupil senzor pohybu a obrovsky reprak...vsetko ma to vyslo smienych 700 korun.skusal som ho, je to parada.ked sa pohne auto o par mm, zacne to neuveritelne picovat! je to hamba sice,zobudi to celu ulicu,ale zlodej je v prdeli.
pohy
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od pohy »

shoot_one píše:
pohy píše: troufalost zlodějů mě v posledních letech vážne udivuje, fakt to je děs a nejhorší je ze je to čim dál tim horší

No jo, někdy si říkám, že bydlet na malém městě má i své výhody. Ne, že by se tu nekradlo, ale když zapomenu večer zamknout auto, ráno ho najdu na svém místě. :)

maloměsta sou v tomdle zlatý, já jakožto obyvatel prahy, pokud mi lohnou káru tak se s ní můžu prakticky rozloučit.
Odpovědět