Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ukradená e36 kupé
Ach jo, to je na píč.. Teďka přes léto bydlím v Ruzyni, což je kousek od červenýho vrchu, zrovna v noci z 5 na 6.7. sem měl auto parkovišti a měl blbej pocit, že by se něco mohlo stát... Nicméně budu koukat, ale nevim nevim...
Možná bych zkusil zajet na Kladno - vrakoviště apod... O jakou motorizaci šlo? Držim pěsti ať se najde... 

huncak píše:dnes v noci kamarádovi ukradli e36 kupé.stalo se to v Praze 6 na červeném vrchu asi kolem půlnoci.auto má tmavě fialovou metalízu,je na plecháčích a je bez jakýchkoliv ůprav a křídel.má středočeské spz.pokud by ho někdo z vás náhodou někde zahlédl tak tel. na mne 732 221821.díky za každé info
chce to fotky at se to lip hleda nebo nejakej kaz na kastli podle ceho to identifikovat
huncak píše:zabezpečení tam bohužel nebylo,otázka je jestli by to pomohlo.každopádně dle obrázků z kamerového systému na evropské ulici to auto odjelo v 0.35 směrem na kladno.nic dalšího se zjistit nepodařilo a asi už ani nepodaří už je to moc dlouho.
Sem to řikal, kluci nebuďte blbý, zajeďte do Kladna na vrakáče, věřil bych tomu, že to tam rozprodaly na díly... Nic ve zlém, ale profík by nekradl starou e36 na zakázku, ještě 1.6ku, nestálo by mu to ani za to riziko... Hele Kladno neni daleko, normálně bych tam zajel a ty vrakáče pěkně prošel, maj otevřeno i v sobutu dopoledne, třeba něco zjistíte...

-
- Kontaktovat uživatele:
zadnou fialku jsem tam nevidela:-( ale zase je fakt ze to asi nebudou ukazovat, jestli ji rozprovadavaj takje nekde schovana, jinak tady zadna fialka nejezdi, toho bych se rozhodne vsimla, jsou tady cerny a modry coupe, ale fialovy jsem tady nikdy nevidela krome moji slecinky
budu se koukat, ale treba se nekde vali a oni se chteli "jen project" a ted jezdej zase v jinacim, chce to koukat mno, nejaky blizsi info, nez fialovy coupe?

-
- Kontaktovat uživatele:
michal09 píše:huncak píše:Sem to řikal, kluci nebuďte blbý, zajeďte do Kladna na vrakáče, věřil bych tomu, že to tam rozprodaly na díly...
... na Kladno ani nejezdi, tam šikanuje vrakáči kriminálka, tam si nic nedovolí. A hlavně, na Kladně jsou vrakáče na BMW pouze 2, oba majitelé to nemají zapotřebí, peníze mají a hlavně jsou to fandové do BMW, nebudou vykupovat žádnou čórku, zboží potom vystavovat v regálech a riskovat kriminál za podílnictví ...

huncak píše:zabezpečení tam bohužel nebylo,otázka je jestli by to pomohlo.každopádně dle obrázků z kamerového systému na evropské ulici to auto odjelo v 0.35 směrem na kladno.nic dalšího se zjistit nepodařilo a asi už ani nepodaří už je to moc dlouho.
Fotky z kamery si vytahli policajti sami, nebo se jim musela vyhucet dira do hlavy? a byl tam videt oblicej? ja kdyz resil svou kradez, rikal jsem jim o fotky z Evropsky, ale nejak nereagovali..