Je to světle modrá met., E30 325, 2A48649 poznávací znamení dělá bordel jako prase, finanční odměna jistá,kdyby někdo něco věděl, nebo jí někde viděl volejte hnedka prosím na 775147755
  Je to světle modrá met., E30 325, 2A48649 poznávací znamení dělá bordel jako prase, finanční odměna jistá,kdyby někdo něco věděl, nebo jí někde viděl volejte hnedka prosím na 775147755   [/img]
[/img] Je to světle modrá met., E30 325, 2A48649 poznávací znamení dělá bordel jako prase, finanční odměna jistá,kdyby někdo něco věděl, nebo jí někde viděl volejte hnedka prosím na 775147755
  Je to světle modrá met., E30 325, 2A48649 poznávací znamení dělá bordel jako prase, finanční odměna jistá,kdyby někdo něco věděl, nebo jí někde viděl volejte hnedka prosím na 775147755   [/img]
[/img] 

ee měl sem tam ty 16" Azevy, tedka sem obvolal co sem moh, nahlásil to na fízly a tedka se jedu dívat po okolí a do toho velkýho vrakáče u Kladna, každopádně díky moc, snad se to najde to auto, eště malinko věřim, ale spíš si myslim že to někdo vzal na díly páč těch cirussblau moc neni a nebo mam eště tip na bejvalýho mojí přítulky, je to magor co jí mlátil a když se s nim rozešla tak mě vyhrožoval že at si koukám pořádně hlídat autocastro píše:a vzali ti ji na těhle kolech nebo na těch pavučinách co měla Leni?
co nějaký pofidérní autodílny / vrakoviště v okolí? jel bych to omrknout... bojim se aby ji někdo neřezal na ND, ikdyž to jsme se u Martinéze báli taky a kokot s tim jezdil...
 Jinak hlavně že tady máme ve měste kamerovej systém za x milionu a neni tam nic vidět páč kvetou stromy
 Jinak hlavně že tady máme ve měste kamerovej systém za x milionu a neni tam nic vidět páč kvetou stromy  
Právě to nechápu že čorli auto který dělal kravál jako prase, já inzerát nedával chtěl sem to prodat až v létěDiablo330Ci píše:To je mi moc litoPamatuju si kdyz jsem Te poprve slysel na Narodni.
Je fakt nepreslechnutelna
Clovek se az pak pouci.To je nejhorsi:(Co takhle nejakej potencionalni kupec ktery se na ni pred tim byl podivat?Nemuze to byt on?Budu koukat po Praze
To asi nepomůže. Svoji e34 jsem zrovna neleštil a když ji ukradli, tak byla na plecháčích...stormer píše:já to znám moc dobře, bez garáže je nejlepší neleštit a nasadit plecháče, pro cikány je to jednodušší než šlohnout v krámě rohlík