Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zabezpeceni auta

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
waran

#1 Příspěvek od waran »

cetl jsem tu dost clanku a prizpevku o kradezich aut a jen me napadlo, ze dobry zabezpeceni je odpojeni palivoveho cerpadla pomoci dalkoveho alarmu.pak ty kundy muzou startovat jak chtej a hovno,protoze i kyz odstrihnou houkacku, nebo alarm samotnej, pumpa zustane odpojena.staci dodat jen rele a 4draty.dost lidem to uz pomohlo.tak jsem to sem chtel hodit, at to pomuze i nekomu z vas.
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Demostenes »

Preruseni toku paliva je smaozrejme dobry napad. Problem je, ze ty kurvy dost casto auto proste nalozi rukou na nakladak a vyresi to nekde v klidu v garazi. Takze to chce urcite kombinovat s nejakym GSM lokatorem, ktery ma vlastni baterii.
waran

#3 Příspěvek od waran »

co to pro tebe znamena editit post.?????? :roll:
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Demostenes »

waran píše:co to pro tebe znamena editit post.?????? :roll:

Ono to v teto sekci fora nejde. Nemam tuseni proc.
Rado1

#5 Příspěvek od Rado1 »

Prave som sa stal majitelom 11 rokov stareho e36. Minimalne to ma imobilizer a pravdepodobne aj koncernovy alarm.
Priznam sa, myslim, ze za tych 11 rokov uz alarmy su niekde inde a takyto stary asi nebude pre zlodejov prekazkou. Planujem nasadit este Magicar alebo nieco podobne.

Ake su vase nazory?
Su tie originalne alarmy stale rovnako kvalitne [bacha!!! hovorim o 11 rokov starom aute] ako tie dnesne?

[Ehm, odpovede, ze alarm je zbytocny nechcem. Je mi jasne., ze ked niekto moc chce, ukradne cokolvek...]
Odpovědět