Tak jsem sí říkal že když Vám člověk nabízí platbu předem a ještě tvrdí jak mu také někdo nezaplatil objednané zboží,že to je hrozný s těmi lidmi a v tomhle případě se to nestane!!!
Pod příslibem platby předem jsem jel na poštu a odeslal jsem mu objednané zboží. Za pár dní se ozval že odeslané peníze nemá psané na výpisu z b.ú a tak mi je běží poslat poštou a to také nepřišlo Tak jsem mu opět napsal a už se neozval!!!Nešlo o velkou sumu´,ale zamrzí to už jen z principu.
Tak to je pěkná svině!!!
Já když po mě chce někdo něco z klubu, tak moc rád pomůžu!! A ne i lidem z klubu... a když nad tím tak přemýšlím..mohl jsem se hafokrát spálit. Naštěstí jsem zatím narazil na samý fajn a fér lidi.
Zdravím všechny uživatele tohoto webu.
Chtěl bych se touto cestou omluvit ,,Sefcovi" Napsal mi minulý týden že trávil delší dobu ve špitále a požádal mě ještě jednou o číslo účtu kam může zaslat peníze za blikry. Bohužel jsem toto nemohl vědět protože prodleva byla dosti dlouhá.
Tímto se mu ještě jednou omlouvám
chopigari píše:Tak to je pěkná s....!!! Já když po mě chce někdo něco z klubu, tak moc rád pomůžu!! A ne i lidem z klubu... a když nad tím tak přemýšlím..mohl jsem se hafokrát spálit. Naštěstí jsem zatím narazil na samý fajn a fér lidi.
To bude dobrej týpek. Za týden bude nucen manželkou jet na 2 měsíce na kanáry, potom si bude hojit rány v nemocnici, protože mu někdo nechtěně nakopal prdel zepředu atd., atd.. Bude to nějakej lidovej vypravěč. Nevím jak vy, ale já umím odeslat bankovky i z mobilu.. A pokud bych se dostal do této situace, určo bych to na potřetí zvládl poslat nebo kdybych přišel o ruce a nohy, tak by to poslal za mě někdo jiný a pokud bych už auto nemohl užívat, zřejmě bych to zboží poslal z5.
To jen tak naokraj..
Tito občané by měli mít zakázaný přístup na bmwklub (kazí nám pověst). Taky jsem jednou udělal podobnou píč... A dopadl úplně stejně. Jó jo, ne všichni máme svědomí a když něco chci, tak to i zaplatim.
jen se dome puste ale kazdy ma neco jestly vam to udela radost tak se s klubu stratimale ondra at se zamysli jeste sem mu rika ze kdyby mu to v nedely nevislo ze si prone dojedu knemu a nemusi to vozit ale vy ste tu dil tak pohoda ale ja chvylku ta sem hned hajzl u anymartina me to opravdu mrzi zitra tam ty penize musi mit a poslal semu vicd anymartin to jo moje chyba taky sem je vcera poslal ponevac sem mel starosti tak dosti zapominam ale po ondrovy sem nutne potreboval kola v sobotu ale rikal ze ma auto v servisu tak ze v nedely pry ale v nedely mi psal ze zase v pondely ze mu to nevislo a ze zeme tu bude delat hajzla tak to je supr za celou dobu sem mel trable jen snima 2 ale jak rikam anymartinem to byla opravdu moje chyba a to me mrzi hodne lidi ode me kupovalo a ja odnich a zadnej problem tak se mejte a omlouvam se ze sem tu zaclanel vsechny inzeraty stahnu cus
sefca píše:jen se dome puste ale kazdy ma neco jestly vam to udela radost tak se s klubu stratimale ondra at se zamysli jeste sem mu rika ze kdyby mu to v nedely nevislo ze si prone dojedu knemu a nemusi to vozit ale vy ste tu dil tak pohoda ale ja chvylku ta sem hned hajzl u anymartina me to opravdu mrzi zitra tam ty penize musi mit a poslal semu vicd anymartin to jo moje chyba taky sem je vcera poslal ponevac sem mel starosti tak dosti zapominam ale po ondrovy sem nutne potreboval kola v sobotu ale rikal ze ma auto v servisu tak ze v nedely pry ale v nedely mi psal ze zase v pondely ze mu to nevislo a ze zeme tu bude delat hajzla tak to je supr za celou dobu sem mel trable jen snima 2 ale jak rikam anymartinem to byla opravdu moje chyba a to me mrzi hodne lidi ode me kupovalo a ja odnich a zadnej problem tak se mejte a omlouvam se ze sem tu zaclanel vsechny inzeraty stahnu cus
Chlape, nikdo tě neodsuzuje a inzeráty nestahuj. Ale toto se prostě nedělá, pokud se ti stane nějaká nepříjemnost a nemůžeš dostát svých slibů, či závazků, tak je slušné alespoň zavolat či napsat. Omluvit se a domluvit si jiný termín a ten dodržet a nedělat mrtvýho brouka. Tady tě za to každej odsoudí, jsme skoro jedna rodina.
Dnes kontrola účtu a peníze tam skutečne jsou. Nešlo ani tak o ty peníze,ale o princip solidárnosti vůdči kolegům a milovníkům jedné aut.značky. Takže jsme to konečně dořešily tak by se to mohlo smáznout.Díkes M stalo se.....