Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pozor na uživatele ,,Sefca"

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
anymartin

#1 Příspěvek od anymartin »

Tak jsem sí říkal že když Vám člověk nabízí platbu předem a ještě tvrdí jak mu také někdo nezaplatil objednané zboží,že to je hrozný s těmi lidmi a v tomhle případě se to nestane!!!
Pod příslibem platby předem jsem jel na poštu a odeslal jsem mu objednané zboží. Za pár dní se ozval že odeslané peníze nemá psané na výpisu z b.ú a tak mi je běží poslat poštou a to také nepřišlo :( Tak jsem mu opět napsal a už se neozval!!!Nešlo o velkou sumu´,ale zamrzí to už jen z principu.
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xdentist »

a proc jsi mu posilal tu vec driv nez prisly penize? Od toho je platba PREDEM aby prisla predtim nez to posles... :(
anymartin

#3 Příspěvek od anymartin »

Chtěl jsem být vstřícný,ale vim že to byla pěkná pí....na.Co myslíš taky mě to sere :? No jo no každej se musí jednou spálit......
Petrus

#4 Příspěvek od Petrus »

JAJ aby ho pes jebal do nohy.
joshua666666

#5 Příspěvek od joshua666666 »

ty vogo to aby si človek dával pozor aj medzi ludmi čo majú spoločnú lásku BMW!!!! :twisted:
chopigari
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od chopigari »

Tak to je pěkná svině!!!
Já když po mě chce někdo něco z klubu, tak moc rád pomůžu!! A ne i lidem z klubu... a když nad tím tak přemýšlím..mohl jsem se hafokrát spálit. Naštěstí jsem zatím narazil na samý fajn a fér lidi.
anymartin

#7 Příspěvek od anymartin »

Zdravím všechny uživatele tohoto webu.
Chtěl bych se touto cestou omluvit ,,Sefcovi" Napsal mi minulý týden že trávil delší dobu ve špitále a požádal mě ještě jednou o číslo účtu kam může zaslat peníze za blikry. Bohužel jsem toto nemohl vědět protože prodleva byla dosti dlouhá.
Tímto se mu ještě jednou omlouvám :oops:
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hyri »

:lol: stane sa
chopigari
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od chopigari »

chopigari píše:Tak to je pěkná s....!!!
Já když po mě chce někdo něco z klubu, tak moc rád pomůžu!! A ne i lidem z klubu... a když nad tím tak přemýšlím..mohl jsem se hafokrát spálit. Naštěstí jsem zatím narazil na samý fajn a fér lidi.
chopigari
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od chopigari »

sry :oops: dal jsem omylem "citovat"

Jen jsem chtěl vzít zpět moji rekci... :wink:
anymartin

#11 Příspěvek od anymartin »

Tak nevím jestli si ze mě uživatel sělá srandu nebo je zpět ve špitále,ale ty peníze opět nedorazily......Už nevím co si mám myslet :roll:
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Hyri »

no vsecko je mozne ...
Maxiczech

#13 Příspěvek od Maxiczech »

To bude dobrej týpek. Za týden bude nucen manželkou jet na 2 měsíce na kanáry, potom si bude hojit rány v nemocnici, protože mu někdo nechtěně nakopal prdel zepředu atd., atd.. Bude to nějakej lidovej vypravěč. Nevím jak vy, ale já umím odeslat bankovky i z mobilu.. :?
A pokud bych se dostal do této situace, určo bych to na potřetí zvládl poslat nebo kdybych přišel o ruce a nohy, tak by to poslal za mě někdo jiný a pokud bych už auto nemohl užívat, zřejmě bych to zboží poslal z5.
To jen tak naokraj.. :x
100RM

#14 Příspěvek od 100RM »

Ze by sme ho navstivili v spitale, popripade doma ? :twisted:
7er. True definition of luxury. Yours.
Studna

#15 Příspěvek od Studna »

Tito občané by měli mít zakázaný přístup na bmwklub (kazí nám pověst). Taky jsem jednou udělal podobnou píč... A dopadl úplně stejně. Jó jo, ne všichni máme svědomí a když něco chci, tak to i zaplatim.
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Pazdi »

v inzerci je člověk s dalším problémem s našim "sefcou"... :roll: bude to asi pěknej ksindl...jinak jak píše Studna...vyhodit ho odsud, kdyby to šlo
sefca

#17 Příspěvek od sefca »

jen se dome puste ale kazdy ma neco jestly vam to udela radost tak se s klubu stratimale ondra at se zamysli jeste sem mu rika ze kdyby mu to v nedely nevislo ze si prone dojedu knemu a nemusi to vozit ale vy ste tu dil tak pohoda ale ja chvylku ta sem hned hajzl u anymartina me to opravdu mrzi zitra tam ty penize musi mit a poslal semu vicd anymartin to jo moje chyba taky sem je vcera poslal ponevac sem mel starosti tak dosti zapominam ale po ondrovy sem nutne potreboval kola v sobotu ale rikal ze ma auto v servisu tak ze v nedely pry ale v nedely mi psal ze zase v pondely ze mu to nevislo a ze zeme tu bude delat hajzla tak to je supr za celou dobu sem mel trable jen snima 2 ale jak rikam anymartinem to byla opravdu moje chyba a to me mrzi hodne lidi ode me kupovalo a ja odnich a zadnej problem tak se mejte a omlouvam se ze sem tu zaclanel vsechny inzeraty stahnu cus
Studna

#18 Příspěvek od Studna »

sefca píše:jen se dome puste ale kazdy ma neco jestly vam to udela radost tak se s klubu stratimale ondra at se zamysli jeste sem mu rika ze kdyby mu to v nedely nevislo ze si prone dojedu knemu a nemusi to vozit ale vy ste tu dil tak pohoda ale ja chvylku ta sem hned hajzl u anymartina me to opravdu mrzi zitra tam ty penize musi mit a poslal semu vicd anymartin to jo moje chyba taky sem je vcera poslal ponevac sem mel starosti tak dosti zapominam ale po ondrovy sem nutne potreboval kola v sobotu ale rikal ze ma auto v servisu tak ze v nedely pry ale v nedely mi psal ze zase v pondely ze mu to nevislo a ze zeme tu bude delat hajzla tak to je supr za celou dobu sem mel trable jen snima 2 ale jak rikam anymartinem to byla opravdu moje chyba a to me mrzi hodne lidi ode me kupovalo a ja odnich a zadnej problem tak se mejte a omlouvam se ze sem tu zaclanel vsechny inzeraty stahnu cus

Chlape, nikdo tě neodsuzuje a inzeráty nestahuj. Ale toto se prostě nedělá, pokud se ti stane nějaká nepříjemnost a nemůžeš dostát svých slibů, či závazků, tak je slušné alespoň zavolat či napsat. Omluvit se a domluvit si jiný termín a ten dodržet a nedělat mrtvýho brouka. Tady tě za to každej odsoudí, jsme skoro jedna rodina.
sefca

#19 Příspěvek od sefca »

prave ze me to mrzi jen doufam ze tam ty penize anymu dojdou jinak uz si ji snad hodim
anymartin

#20 Příspěvek od anymartin »

Dnes kontrola účtu a peníze tam skutečne jsou. Nešlo ani tak o ty peníze,ale o princip solidárnosti vůdči kolegům a milovníkům jedné aut.značky. Takže jsme to konečně dořešily tak by se to mohlo smáznout.Díkes M :ja_nic: stalo se.....
Odpovědět