Sorry nechci to tu zasirat:)Jsem z Modran tak budu koukat.Kontaktuj Hobbyho z E30clubu uz se na ne taky chysta tak by Ti mohl poradit.Jestli teda bydlis v Krci?
jsou to kurvy... teď jsem si četl na jednom fóru toto :
0:45 25.1.2008
Prochazel jsem kolem okna vykoukavam. Vidim dva pochybny lidi jak jdou podel Stromovky a prohlizeji si auta tak jsem prebehl do sveho pokoje a koukal ale nic nedelali. Tak jsem sel vedle k tv. A kdyz se vraceli tak sem slysel nejaky divny bouchnuti 2x. Vykoukavam z okna a jednoho jsem videl na rohu a toho druheho u kapoty auta (BMW coupe 2.3i). Ktere stalo podel parku stromovka a snazil se ji vypacit.
Nastestim jak koukam po autech tak znam majitele a vim ze jejich to opravdu nebylo. Zacal jsem na ne kricet ze volam policii byli hned pryc. Kdybych tam na ne nabehl uz vidim jak me jeden chytne a druhej vezme tou tyci co mel. Mit tu nekoho hned po nich du.
Ani majitel bmw netusi jaky mel stesti... (Snad mi to oplati stejne )
Je to na pi.. ja ta treba i kdyz jdu do Metropole tak radsi dam auto na hlidane,nebo kdybych mel jit vecer nakoupit treba do Tesca tak radsi dam 20kc do kapsy zensky na benzince a necham ji to pred oknem.Asi bych tam nastrazil jeste neco a dal bych si tam Web cameru DC.
jinak dík všem - ještě doplňkový info - ty kola jsou u nás v 14" vzácný, je jich tady dost v 13" a 15" ale 14" nejsou - měli origo lak z roku 1982 a byly pjekně zachovalý s novejma pneumatikama 185/60/14 Kleber a Firestone
tak kdybyste třeba viděli něco v annonci nebo bazarech hliníků...
jinak teď se bude vylešovat zabezpečení garáže, ale trošku pozdě, bohužel není celá moje :-/
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Nám 2x vykradli dilnu....dohromady škoda za 150 000 a to nepočítáme zničený zámky, dveře a podobně.....
JAK BUDETE O NĚKOM VĚDĚT ŽE NĚCO UKRADL, dejte mi vědět, okamžitě beru partu kámošů a jedu tam, vim jakej to je pocit přijít o věci....volat policajty nemá cenu, nic jim stejně nedokážou ( vlastní zkušenost ) a prostě ty parchanty zmlátit a zlámat jim ruce....
snad nejsem moc vulgární ale opravdu si to zasloužej.