Včera 6.8.2007 byl odcizen vůz BMW 750iL E32 7A5 37 45 - tmavě zelená metalíze - velice zachovalý kus - bílé přední blinkry - 17" BMW kola.
Volat kdykoli na 724 90 23 73
Odměna za vrácení - 20 000kč !!!
Praha 4 Jeremenkova ulice
žádný foto není
Prostě tmavě zelená sedma s bílejma blinkrama, pětipaprskovejma kolama 17" a vzadu napsáno 750iL
Jinak to auto vypadá jako normální E32 bez úprav, jako nová
bmwm3 píše:Včera 6.8.2007 byl odcizen vůz BMW 750iL E32 7A5 37 45 - tmavě zelená metalíze - velice zachovalý kus - bílé přední blinkry - 17" BMW kola. Volat kdykoli na 724 90 23 73 Odměna za vrácení - 20 000kč !!!
Michale, to si delas prdel.. ja tam na ni koukal, stala tam par dni. byla fakt hezka.. a to jsem si rikal, ze se u nas nemuze nic stat. byla zapezpecena..?
Bohužel krade se všude, kámošovi vykradli kousek od Jeremenkovy, na Dobešce před časem E30, odjet se jim s ní naštěstí nepodařilo...údajně snad má mít ty krádeže na svědomí jeden feťák, menší postavy, nosí tmavou mikinu s kapucí a kšiltovku, pár lidí už ho viděla jak v noci chodí a kouká do auta, minimálnš se chová řádně podezřele, kámoši už se chystají na pár věcí poptat
Viktor523i píše:Bohužel krade se všude, kámošovi vykradli kousek od Jeremenkovy, na Dobešce před časem E30, odjet se jim s ní naštěstí nepodařilo...údajně snad má mít ty krádeže na svědomí jeden feťák, menší postavy, nosí tmavou mikinu s kapucí a kšiltovku, pár lidí už ho viděla jak v noci chodí a kouká do auta, minimálnš se chová řádně podezřele, kámoši už se chystají na pár věcí poptat
Se to v poslední době rozmohlo ne? A všechno podobný způsob a podobný auta.
To bmwm3 ... z práce jsem zajel ke trati ve Vršovicích občas tam kluci svý auta najdou, ale mimo dvou e30 tam nic nikde není, je mi líto.
Ty voe tak to je moc,ty zmrdi se sand spikli jen na báva ,chytit a usekat ruce nohy a prejet hlavu.Snad ti to dopadne dobre jak me,drzim palce a dam echo dalsim lidem po praze.
ja jsem ulice horackova a malem jsem o 750 taky prisel. ted uz je ale v garazi. na ulici vydrzela tejden, nez se do ni "nekdo" pokousel vlamat a zalomil pripravek ve spinacce.
Všem díky za pomoc při hledání, bohužel autíčko se už nikdy nenajde. Aby bylo jasno, nebylo to moje auto - naštěstí ...
Majitel se s autem taky rozloučil, byla to jediná sedma ze sbírky bez pojíštění....
Každopádně díky
Jinak zloději mě tak strašně serou, že to nedokážu ani popsat
Ja bydlim v budecsky mam e36 a nejprve se mi snazili dostat do kufru mam tam totiz muziku pak dvere spolujezdce a pak dvakrat ridice celkem mi na policce lezi 3 zlomeny pripravky a na aute nemam ani jeden funkcni zamek.
Takze preju hodne stesti a kdyz ho uvidim dam vedet
Zmrdi.. Takhle to bylo vzdycky? Nebo se to posledni dobou rozmaha?? Ja uz jsem se s nim pomalu rozloucil.. :-/
Drzim palce a budu koukat!!
Ale zname to.. Je to kurevska nahoda, kdyz se najde.. :-/
Škoda, že nemás ty fotky. Taky znám někoho kdo se v Praze dost pohybuje, ale když jim povim že je to E32 tak nebudou tušit. Pokus se najit na netu najit alespoň podobný.