poridil jsem si 118d a jelikoz sem byl zvykly na jiny vykon motoru (predtim 325xi), premyslim vazne o chipu. Vim, ze se to tu uz resilo, presto zakladam nove tema, aby tu mohly byt nejcerstvejsi poznatky.
tak tedy, kde mate nachipovano, za kolik a s jakou spokojenosti?
co jsem tak procital, tak vicemene spokojenost je u diesel-techniku, kde navic plati klubacka sleva...
S diesel-technik nemůžeš udělat chybu. Kdysi jsem si u nich nechal chipnout tds, přístup super, výsledek super, cena super. Nikdy jsem tu neviděl negativní zkušenost.
ada540i píše:S diesel-technik nemůžeš udělat chybu. Kdysi jsem si u nich nechal chipnout tds, přístup super, výsledek super, cena super. Nikdy jsem tu neviděl negativní zkušenost.
já minimálně jeden negativní čet... po přeměření na stolici byl výkon na hodnotách výrobce... ale diesel-technik se zachoval dobře, zaplatil brzdu a vrátil soft do původního stavu.
problém hlavně je, že Kladno mám poměrně z ruky a kdyby něco nebylo OK, tak to řešení potom...
ada540i píše:S diesel-technik nemůžeš udělat chybu. Kdysi jsem si u nich nechal chipnout tds, přístup super, výsledek super, cena super. Nikdy jsem tu neviděl negativní zkušenost.
já minimálně jeden negativní čet... po přeměření na stolici byl výkon na hodnotách výrobce... ale diesel-technik se zachoval dobře, zaplatil brzdu a vrátil soft do původního stavu.
problém hlavně je, že Kladno mám poměrně z ruky a kdyby něco nebylo OK, tak to řešení potom...
Chybu udělat můžete, těch softů v originále je mnohem víc a špatných úprav také.
Přijeďte si výkon změřit a zjistíte...sami.
Síla placeba je neuvěřitelná. To blackwhit...odkud jsi??
Chybu udělat můžete, těch softů v originále je mnohem víc a špatných úprav také. Přijeďte si výkon změřit a zjistíte...sami. Síla placeba je neuvěřitelná. To blackwhit...odkud jsi??
Já už dlouho zvažuju BSR, je to pecka podle mě TOP produkt ... ale ta cena... :-/ Ještě jsem se pávě nedostal k tomu, abych měl navíc 23ooo,-.
Ale super u nich je, že když přijedeš, dají ti na 30minut přímo do tvého auta software vyzkoušet a ty se můžeš rozhodnout jestli ti to vyhovuje nebo ne... projedeš to po městě, mimo město, kde stihneš a pak si to stejně koupíš protože budeš nadšený!
FreeMaroStyle píše:Já už dlouho zvažuju BSR, je to pecka podle mě TOP produkt ... ale ta cena... :-/ Ještě jsem se pávě nedostal k tomu, abych měl navíc 23ooo,-.
Ale super u nich je, že když přijedeš, dají ti na 30minut přímo do tvého auta software vyzkoušet a ty se můžeš rozhodnout jestli ti to vyhovuje nebo ne... projedeš to po městě, mimo město, kde stihneš a pak si to stejně koupíš protože budeš nadšený!
No to mi je jasný, že bych byl nadšenej! zatím mi to příjde jako nejlepší řešení, ale ta cena je fakt raketa... dá se to stáhnout na 15, když řekneš, že nechceš tu řídící jednotku... no a nebo sem někde čet, že to může bejt rozložený do 10 splátek...
Nejlepší by bylo, kdyby někdo přišel na to jak to ojebat aby to nebylo vázané na VIN, pak by jsme si to koupili třeba 4lidi na 4díly a všichni si ten software přehráli... Takže který Hacker se hlásí?
FreeMaroStyle píše:Nejlepší by bylo, kdyby někdo přišel na to jak to ojebat aby to nebylo vázané na VIN, pak by jsme si to koupili třeba 4lidi na 4díly a všichni si ten software přehráli... Takže který Hacker se hlásí?
to nevím, jestli by prošlo. Co jsem k tomu hledal, tak podle konkrétního VIN pak BSR posílá soft. Jde o to, že každý auto může mít jiné komponenty a oni to maj podle mě vyladěné až tak, že rozlišujou verze ŘJ apod.
Jak píšeš, je to tak... Navíc to není amatérská firma, která by si toto zabezpečení nepohlídala :-/ Ale nebylo by to marné, kdyby to někdo obechcal
Bohužel za kvalitu se platí, někdo jim ten vývoj a testování všech komponentů zaplatit musí...
Navíc teď mají možnost když si jednotku koupíš, nahraješ do auta a po roce nebo kdykoliv auto prodáš, tak nemusíš jednotku prodávat s autem, ale máš možnost 1x změnit VIN právě kvůli tomuto prodeji auta si pak další optimalizovaný software můžeš nahrát do tvého nového auta.
FreeMaroStyle píše:Jak píšeš, je to tak... Navíc to není amatérská firma, která by si toto zabezpečení nepohlídala :-/ Ale nebylo by to marné, kdyby to někdo obechcal
Bohužel za kvalitu se platí, někdo jim ten vývoj a testování všech komponentů zaplatit musí... Navíc teď mají možnost když si jednotku koupíš, nahraješ do auta a po roce nebo kdykoliv auto prodáš, tak nemusíš jednotku prodávat s autem, ale máš možnost 1x změnit VIN právě kvůli tomuto prodeji auta si pak další optimalizovaný software můžeš nahrát do tvého nového auta.
Což už by jsi byl na poloviční ceně za úpravu.
JJ, to je velký plus... no, jak říkám, je to horký favorit...
Jen by mě zajímalo, jak nahráváte poslaný sw,. do jednotky která se musí rozdělat a flashovat v boot módu. Ale prográmek tvářící se , že něco nahrává to zvládne jako nic.
Za další...tedy úprava u nich. Bez změření, jakékoliv diagnostiky atd..
Nenutím vám ani svoje úpravy, ale někdy někdo přijeďte jen tak na pokec a ukáži vám trochu problematiky.
Jen proto, aby zde nevznikaly tyhle fámy. A podvody...!!
motorpower píše:Jen by mě zajímalo, jak nahráváte poslaný sw,. do jednotky která se musí rozdělat a flashovat v boot módu. Ale prográmek tvářící se , že něco nahrává to zvládne jako nic. Za další...tedy úprava u nich. Bez změření, jakékoliv diagnostiky atd.. Nenutím vám ani svoje úpravy, ale někdy někdo přijeďte jen tak na pokec a ukáži vám trochu problematiky. Jen proto, aby zde nevznikaly tyhle fámy. A podvody...!!
Nevím, no, já myslím, že to kluci švédský maj nějak vymyšlený... Úpravy od nich jsou poměrně známý... zatím jsem nikdy nečet žádnou negativní zkušenost.
motorpower píše:Jen by mě zajímalo, jak nahráváte poslaný sw,. do jednotky která se musí rozdělat a flashovat v boot módu. Ale prográmek tvářící se , že něco nahrává to zvládne jako nic. Za další...tedy úprava u nich. Bez změření, jakékoliv diagnostiky atd.. Nenutím vám ani svoje úpravy, ale někdy někdo přijeďte jen tak na pokec a ukáži vám trochu problematiky. Jen proto, aby zde nevznikaly tyhle fámy. A podvody...!!
Jestli tady tvrdíš že BSR jsou podvodníci tak bys možná ty měl navštívit BSR ve Švédsku, aby jsi zjistil jak takový software vzniká... Pochybuju že jsi na úrovni testování všech komponentů jako oni, aby jsi podle toho pak naladil v každém autě software
Neříkám že tomu nerozumíš, neznám tebe ani tvojí firmu ale tvrdit o BSR že to jsou fámy je velké tvrzení