http://www.novinky.cz/auto/235423-bmw-u ... ady-1.html
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Obecně - Co na ní říkate? 1er 2011
-
FreeMaroStyle
-
FrankDrebin
-
FreeMaroStyle
Ze začátku jsem strašně nadával, jak něco takového mohli vypustit. Každej den se chodím dívat na přibývající fotky a na videa a konfigurátor a už si pomalu začínám zvykat a nevidím to tak tragicky. Asi to chce čas.
Co se týká M-paketu, tak nevím jestli bude. Jsou totiz dvě verze Urban a Sport, které se od sebe mírně liší. Pochybuju, že bude další verze, která bude mět jiný "plechy".
Co se týká M-paketu, tak nevím jestli bude. Jsou totiz dvě verze Urban a Sport, které se od sebe mírně liší. Pochybuju, že bude další verze, která bude mět jiný "plechy".
Po pocatecnim velkem soku si asi taky zacinam pomalu zvykat a uz se na to skoro muzu i divat 
Vubec se mi nelibily divne pomackane predni svetla odkazujici na X1 (taky pro me dost podivna) a zadni Polo svetla (ktere se mi libi na Polu, ale tohle je BMW).
Interier s tema cervenyma dekorama Sport verze je pritazlivy, ale misty mozna az prekombinovany, mozna to dela ta maximalni vybava.
Asi se mi to nelibi hlavne kvuli tomu ze mam jednicku a to i kvuli designu, ktery se mi z banglovske generace libi nejvic, takze jsem asi mel nejakou svou utkvelou predstavu jak by mel naslednik vypadat a realita se od ni dost lisi.
Uz jsem slysel od nezaujatych, ze se jim nova 1 libi, takze nakonec to snad tak spatne nebude
Vubec se mi nelibily divne pomackane predni svetla odkazujici na X1 (taky pro me dost podivna) a zadni Polo svetla (ktere se mi libi na Polu, ale tohle je BMW).
Interier s tema cervenyma dekorama Sport verze je pritazlivy, ale misty mozna az prekombinovany, mozna to dela ta maximalni vybava.
Asi se mi to nelibi hlavne kvuli tomu ze mam jednicku a to i kvuli designu, ktery se mi z banglovske generace libi nejvic, takze jsem asi mel nejakou svou utkvelou predstavu jak by mel naslednik vypadat a realita se od ni dost lisi.
Uz jsem slysel od nezaujatych, ze se jim nova 1 libi, takze nakonec to snad tak spatne nebude
Helou,
...hmmm..popravde, cakal som nieco krajsie...
Predne svetla mi pridu nejake divne, pacia sa vam tie hranate Angel Eyes? A zozadu mi to pride ako VW Polo.. a ani motorovo sa moc nehecli...napriklad 118d bude mat stale 143k ako doteraz...
dufam, ze novu trojku nepostihne rovnaky osud to by bola skodaa
----------------------------------
Ako jazdi nova 530xd v M-Packete? - Citam BENZINACIKA!
...hmmm..popravde, cakal som nieco krajsie...
Predne svetla mi pridu nejake divne, pacia sa vam tie hranate Angel Eyes? A zozadu mi to pride ako VW Polo.. a ani motorovo sa moc nehecli...napriklad 118d bude mat stale 143k ako doteraz...
dufam, ze novu trojku nepostihne rovnaky osud to by bola skodaa
----------------------------------
Ako jazdi nova 530xd v M-Packete? - Citam BENZINACIKA!
Ale v M pakete je super
http://www.bmwcoop.com/2011/06/07/2012- ... available/
http://www.bmwcoop.com/2011/06/07/2012- ... available/
-
OndraSlouka
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Tak jsem si ji konečně prohlédla naživo a dojmy jsou lehce jiné, než z fotografií.
Zadek naživo působí výrazně líp, než z fotografií. Naopak předek mě naživo trochu zklamal ... Interiér takový nemastný neslaný, divný středový tunel, nenadchlo mě to. Příští týden bych si ji měla projet, tak jsem zvědavá na jízdní dojmy ...
Zatím to vidím tak, že E87 upgraduju spíš na X1, než na novou 1er.
Zadek naživo působí výrazně líp, než z fotografií. Naopak předek mě naživo trochu zklamal ... Interiér takový nemastný neslaný, divný středový tunel, nenadchlo mě to. Příští týden bych si ji měla projet, tak jsem zvědavá na jízdní dojmy ...
Zatím to vidím tak, že E87 upgraduju spíš na X1, než na novou 1er.
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
ex E36 316iCompact & E36 325iC

a vpravo Killca