Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw rady 1 kola + kozene sedacky

vše o E81/E82, E87/E88, F20/F21/F22/F23, F40
Odpovědět
Zpráva
Autor
dia

#1 Příspěvek od dia »

ZDRAVIM VSECHNY,POTREBOVALA BYCH PORADIT.MAM BMW RADY 1 ASI 2 MESICE 116i ,JE TO MOJE PRVNI AUTO,POTREBUJU PORADIT JAKY MAM KOUPIT KOLA A PNEUMATIKY NA TO ,MAM 16" KOLA ZIMNI PNEU ,V TECHNICAKU JE NAPSANO ,ZE LETNI MOHOU BYT 185/60 16" ,ALE CHTELA BYCH ASPON 17,PORADTE MI NEKDO A ZAS NEVIM ,JESTLI NEBUDU MIT PROBLEM PAK PRI KONTOLE U NASICH OBLIBENYCH STRANIKU ,KDYZ BUDU MIT JINA KOLA + PNEU A TAKY JSEM SE CHTELA ZEPTAT ,JESTLI NEKDO NENABIZI ,TREBA Z BOURANEHO AUTA SEDACKY KOZENE DO BMW RADY 1 ,5DVER DEKUJU VSEM A RADU
rikin

#2 Příspěvek od rikin »

Pokud si chces koupit 17", ale podle TP je tam mit nemuzes, tak si kup takove, ke kterym se dava typovy list a nech si je do TP dodatecne zapsat.

V praxi to vypada tak, ze si koupis rafky, ktere jsou schvalene pro tvuj model auta (napriklad pomoci TUV), prodejce ti k temto rafkum da typovy list, TUV, razitko importera, razitko prodejce. S tim jdes na STK, ti ti potvrdi ze to tam muze byt namontovane a s tim vsim jdes na dopravni inspektorat, kde ti to zapisi do TP. Asi ne kazdy prodejce rafku/pneu to dela, doporucuju z vlastni zkusenosti (delal jsem to 2x) Tasy: http://www.tasy.cz/

Nez si to koupis, rekni jim co presne chces udelat (zapsat rafky+pneu do TP) a oni ti to k tomu sezenou.

Jo a nepis s caps lockem, je to peklo.
Odpovědět