Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Povinné bydliště ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych navrhnout, jestli by každý člen mohl mít povinné zadání bydliště ? Normálně je to celkem fuk odkud kdo je, ale když dojde na inzerci tak potom už mě celkem zajímá jestli je dotyčný z Ostravy, nebo z Aše, protože pro některé věci si musím zajet osobně. Dotazovat se každého odkud je je blbé.
Chápu argument, že né každý chce uvést odkud přesně je ze strachu o auto, ale stačilo by přece uvést alespoň řádově větší město okolo.
Prosím o zvážení tohoto kroku.
Díky.
Chápu argument, že né každý chce uvést odkud přesně je ze strachu o auto, ale stačilo by přece uvést alespoň řádově větší město okolo.
Prosím o zvážení tohoto kroku.
Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to to velmi jednoduché, ale jednodušší je uvést okr. město, bo né vždy je prodávající stále na netu, může být na dovče, nemusí tam mít na sebe telefon ...atd. To město není vůbec špatný nápad, tedy min. okresní, já osobně s tím rozhodně problém nemám, bych tak klidně uvedl i uliciM3maniac píše:a není to náhodou Frýdlant nad Ostravicí?když už tak chceš vědět odkud kdo jsme?
když něco chci tak se to jednou SZ popřípadě jedním krátkým telefonem dozvím né? Nebo je to složité?

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:a není to náhodou Frýdlant nad Ostravicí?když už tak chceš vědět odkud kdo jsme?
když něco chci tak se to jednou SZ popřípadě jedním krátkým telefonem dozvím né? Nebo je to složité?
A není Frýdlant v podstatě F-M, když už jsme u těch okresů ? Ne SZ, ani telefon problém není, ale ušetřil bych si tu práci se SZ, nebo otravováním někoho po telefonu kdybych věděl, že je z druhého konce republiky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Proč r.č.?? To nikdo nechce, o tom se nikdo nebavil. Čiste jen o okr. městě, tento údaj nelze zneužít, jak asijurasis píše:Podle mě je to kravina... I kdyby to povinné bylo, kdo by to dodržoval a kdo kontroloval?
Co takhle si dát do podpisu povinně rodné číslo? Třeba by to zamezilo podvodům?

-
- Kontaktovat uživatele:
patriot píše:Proč r.č.?? To nikdo nechce, o tom se nikdo nebavil. Čiste jen o okr. městě, tento údaj nelze zneužít, jak asijurasis píše:Podle mě je to kravina... I kdyby to povinné bylo, kdo by to dodržoval a kdo kontroloval?
Co takhle si dát do podpisu povinně rodné číslo? Třeba by to zamezilo podvodům?A kontroly není třeba, byl by to povinný údaj při založení profilu. Snad by při tom nikdo nelhal
Ano tak jsem to myslel. Povinný údaj při založení profilu s tím, že by tam byl popis něco v duchu : zadejte město, okres, nebo část ČR. K tomu účelu co jsem tu napsal by asi stačilo kdyby tam byla SM, JM, JČ apod. Kontrolovat je to nesmysl, takhle jsem to nemyslel.
Lidi by to asi přimělo si tam něco napsat byť třeba Mars ... ale to už je o lidech ...
Třeba na slovenském klubu mají nepovinné město, ale povinný kraj ... tak třeba tak ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Fatal Design píše:M3maniac píše:a není to náhodou Frýdlant nad Ostravicí?když už tak chceš vědět odkud kdo jsme?
A není Frýdlant v podstatě F-M, když už jsme u těch okresů ? Ne SZ, ani telefon problém není, ale ušetřil bych si tu práci se SZ, nebo otravováním někoho po telefonu kdybych věděl, že je z druhého konce republiky.
Já osobně kdybych něco fakt moc chtěl tak je mi jedno jestli je prodávající z Chebu nebo z Brna...vždy to je jen o dohodě

castro píše:jo já třeba absolutně nechápu a jsem dost proti tomu, proč se musí v prezenční listině valný hromady vyplňovat rodný číslo???!!!
To se stalo jen jednou a byla to moje chyba. Vzhledem ke schvalování stanov měla být prezenčka nezpochybnitelná, jen jsem do formuláře omylem napsal rodné číslo, místo datum narození, které není osobním údajem ve smyslu z101/2000 Sb.
Všechna r.č. z té prezenčky byla odstraněna...
Fatal: povinné zadání, dokonce přesné adresy, při vstupu do o.s. je, jen se veřejně nezobrazuje, jak psal správně Matal... A je to správně. To, co si každý uvede do podpisu, je jeho věc...
Patriot: bylo to samo myšleno ironicky...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
patriot píše:Se mi líbí, jak ty co tomu tady odporují, mají bydliště v profilu
myslim ze nejde o to ze to tam maj nebo ne ale jsou proti tomu aby to bylo POVINNE takhle je to na kazdym a je to spravne nutit lidi delat co nechtej je dohani ke lhani