Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

CHCI VĚDĚT PROČ MI BYL ODSTRANĚN INZERÁT!!!!!!

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
extreme
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od extreme »

ZAJÍMÁ MĚ PROČ MĚ BYL ODSTRANĚN INZERÁT. NEJSEM PRÁVNICKÁ OSOBA
JAK MĚ NĚJAKEJ CHUDÁK PSAL DO SZ. POKUD SI TO MYSLI TAK AT MI LASKAVE ZDELI JAK K TOMU DOSPEL. CHCI ROZUMNE VYSVĚTLENÍ PROČ TAK UČINIL A NÁPRAVU. NEBO CHCI VRÁTIT POPLATEK, KTERÝ JSEM ZAPLATIL ZA ČLENSTVÍ!!! TO SE NEVIDÍ TODLECTO. ANI SE NEOBTEŽOVAL SE MNOU KOMUNIKOVAT KDYŽ NAPISU DOTAZ JAK A PROC DOSEL K ZAVĚRU ŽE JSEM SOUKROMA OSOBA. POKUD TU NEMUZU INZEROVAT CHCI ZPET PENIZE!! :evil: :evil: :evil: :evil:
100RM

#2 Příspěvek od 100RM »

Kamo, inzerci ma na starosti GeorgosAC, ktory je teraz cez vikend mimo netu, tak asi preto ti neodpisoval, ale podla mojho nazoru:

- porusil si nejake z pravidiel inzerce (skus sa do nich mrknut, mozno tam najes odpoved)

- nazyvat niekoho chudakom za to, ze sa snazi udrzat v inzerci poradek (a ver mi ze to neni prdel) je minimalne ubohe, takisto tvoj styl vyjadrovania. Ked sa ti nieco nelibi, da sa to riesit normalne a rozumne a nie vztekat sa a nadavat vsetkym naokolo, urcite to ma nejaky rozumny dovod ktory si mozte vysvetlit.

- a po tretie, to ze zaplatis clensky poplatok neni vstupenkou k tomu, aby si na fore delal kazdy co chce a delal tu bordel. Na vylevy typu chudak a podobne tu neni nikto zvedavy...

Toz asi tolko, GeorgosAC ti to urcite vysvetli ked sa vrati, takze - VYDRZAT !
7er. True definition of luxury. Yours.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Maikl »

jaký peníze chceš zpět :?:
To sis jako zaplatil členství abys tady mohl inzerovat?
Na to je annonce apod. :roll:

sry: musel sem..
extreme
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od extreme »

ne dostal jsem sz ze me bude odstranen inzerat, protoze toto je pouze soukroma inzerce... a ze pokud chci tak si muzu zaplatit reklamni baner.. tak sem mu odeslal sz v tydnu podle ceho usoudil ze nejsem soukroma osoba a ze tudis nejni muj inzerat soukromi. Naces me byl inzerat odstranen do kose. Tak bych rad vysvetleni... zaplatil jsem si clenstvi proto abych ho mel, ale pokud me bez vysvetleni jsou mazany inzeraty.. :roll:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matal Moderátor »

Myslím,že kluci moderátoři inzerce dělají svouji práci dobře,zřejmě Tvůj inzerát byl komerčního charakteru a takovou inzerci nemůžeme tolerovat a je jedno jestli jsi fyzická osoba nebo Fy.
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Panaque »

extreme píše:ne dostal jsem sz ze me bude odstranen inzerat, protoze toto je pouze soukroma inzerce... a ze pokud chci tak si muzu zaplatit reklamni baner.. tak sem mu odeslal sz v tydnu podle ceho usoudil ze nejsem soukroma osoba a ze tudis nejni muj inzerat soukromi. Naces me byl inzerat odstranen do kose. Tak bych rad vysvetleni... zaplatil jsem si clenstvi proto abych ho mel, ale pokud me bez vysvetleni jsou mazany inzeraty.. :roll:

A čemu na tomto nerozumíš??? Sám sis odpověděl, vzhledem k tomu, že tvá inzerce nebyla shledána jako „soukromá inzerce“ ale jako inzerce komerční, byl tvůj inzerát odstraněn.
Jako člen BMW Klubu máš výběr z několika výhod, ale neopravňuje tě to tím k bezplatné, komerční inzerci.
„Prodej nesmi byt komerčního charakteru. Pokud o komercni charakter mate zajem, je Vam k dispozici placena inzerce.“
Navštiv ještě jednou tuto sekci:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=29311
Všechny odpovědi (bez nadávek) zde nalezneš!!!
CZAirwolf

#7 Příspěvek od CZAirwolf »

Takova otazka...
A podle ceho se vlastne pozna, ze se jedna o komercni inzerat ? Jestli komercni inzeraty jsou povolene jen pres bannery, tak pak napriklad thread o prodeji tlumicu Bilstein je soukromy nebo komercni inzerat ? Me pripada komercni... :?:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

kliknete si na jeho http://www.. pokud likvidujes bmwvraky...... to delas na cerno ??? kdyz pak z nich prodavas dily na klubu ????

a nadavej si laskave nekde jinde..... to ze si zaplatis clenstvi neznamena , ze jsi muj nadrizeny , nebo muj otec.....
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

extreme píše: TO SE NEVIDÍ TODLECTO. ANI SE NEOBTEŽOVAL SE MNOU KOMUNIKOVAT KDYŽ NAPISU DOTAZ JAK A PROC DOSEL K ZAVĚRU ŽE JSEM SOUKROMA OSOBA. POKUD TU NEMUZU INZEROVAT CHCI ZPET PENIZE!! :evil: :evil: :evil: :evil:

denne resim moc veci a kdybych si mel zaznamenat jeste duvody pri tisicovych navstevnostech proc tak se z toho slusne receno poseru.
za to ze jsem ti neodepsal se ti omlouvam ,ale i SZ mi chodi strasne moc a mohl jsem to prehlidnout , jinak kazdy vi ze s nim komunikuji jak je to jen mozne.

sverili mi inzerci , nebot mi veri a rozhodnuti jsem udelal takove na zaklade toho co jsem napsal . Pokud jsem se zmylil , tak se omluvim a inzerat zalozime znovu , ale trochu slusneho chovani by neuskodilo.
na vulgarni chovani uz reagovat nebudu.
prase007

#10 Příspěvek od prase007 »

GeorgosAc píše: tak se z toho slusne receno poseru.

To by mě zajímalo, jak by to bylo řečeno neslušně :)

sorry za OT
jurasis

#11 Příspěvek od jurasis »

Kliknout si na Tvoje stránky bylo taky první, co mě napadlo, když jsi tento topic založil. Selekce je jedna věc (a že ji Řízek dělá dobře), omyl druhá. Jestliže k němu dojde, dá se to řešit slušně.
V tomto případě plně souhlasím se vším, co Řízek udělal i napsal...
Poslední dobou se tady rozmáhají zajímavé věci. Jeden si myslí, že když prodá třeba 15 aut ra rok ( několik přes klub ), tak se na něj nevztahuje živnostenský zákon (a pár dalších), druhý, co likviduje vraky, nějak neřeší, že na to musí mít koncesi (jestli teda nejsi firma, jak tvrdíš, a tuto máš)... :?: :roll:
Myslím, že toto by se tady podporovat nemělo...... :!:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

tohle mi prislo SZ

Od: extreme
Komu: GeorgosAc
Zaslal: 25-02-2008 23:14
Předmět: Re: inzerce
ok.. tvuj usudek... jak a co delam je moje vec predpokladam... takze zrusim odkazy na www a zrusim www tak potom uz sem soukroma osoba podle tebe...??

moje verejna odpoved - udelej co uznas za vhodne dle tveho mineni .
ja se zachovam dle tve reakce.
a jinak - presne tuhle reakci jsem cekal..... :?

chodi mi kdejake zpravy do SZ ohledne inzerce a novych ci starsich pravidel ...... proste pravidla jsou schavlena VR . zbytek nemusim asi komentovat . a plati pro vsechny bez vyjimky .
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Panaque »

Řízku, neplýtvej svojí energií ani intelektem... Za to ti to nestojí...
hanzik
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od hanzik »

CZAirwolf píše:Takova otazka...
A podle ceho se vlastne pozna, ze se jedna o komercni inzerat ? Jestli komercni inzeraty jsou povolene jen pres bannery, tak pak napriklad thread o prodeji tlumicu Bilstein je soukromy nebo komercni inzerat ? Me pripada komercni... :?:

Tohle by mě ale taky zajmalo,ta nabídka je perfektní a nechci o ní přijít ale neměly by být pro každého pravidla stejná??Jakej je v těch nabídkách rozdíl??Jen slušnej dotaz takže se nikdo nečertěte.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

hanzik...

proc myslis ze jsou tlumice billstein nahore jako oznameni ? nebot se to domlouva neverejne... tzn telefonicky a nebo pres SZ.......

klubak nikdy o dobrou nabidku neprijde..... ( myslim tim klubak ktery plati prispevky a podili se na chodu BMWKLUBU )
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

a vyhody na bmwklubu budou mit vzdy jen clenove bmwklubu..... o tom to je..... :wink:

ted 100Rm ve spolupraci s thomasemwilliamsem neco domlouva a bude to jen pro klubaky.. ne pro registrovane lidi........

takl stejne brzy zmizi z verejne inzerce Auto fren a bude nabizet jen pro klubaky...... :wink:
100RM

#17 Příspěvek od 100RM »

Jj, cielom klubu je uberat sa smerom k clenom, ktori maju zaplateny prispevok. Registrovani ludia na fore maju aspon tu vyhodu, ze tu mozu kvakat zadarmo a dalsie vyhody im nechystame a ani chystat nebudeme. Do buducna sa vsetky slevy, akce a podobne budu robit VYHRADNE pre platiacich clenov klubu, je dokonca mozne, ze par akcii bude vyhradne len pre clenov ... ale to uz nepredbiehajme ...

A dalsia vec, myslim ze nazory neplatiacich ludi na fore netreba brat jako "smeroplatne" ani dulezite
7er. True definition of luxury. Yours.
bretajun

#18 Příspěvek od bretajun »

100RM píše:Jj, cielom klubu je uberat sa smerom k clenom, ktori maju zaplateny prispevok. Registrovani ludia na fore maju aspon tu vyhodu, ze tu mozu kvakat zadarmo a dalsie vyhody im nechystame a ani chystat nebudeme. Do buducna sa vsetky slevy, akce a podobne budu robit VYHRADNE pre platiacich clenov klubu, je dokonca mozne, ze par akcii bude vyhradne len pre clenov ... ale to uz nepredbiehajme ...

A dalsia vec, myslim ze nazory neplatiacich ludi na fore netreba brat jako "smeroplatne" ani dulezite

souhlasím s tebou,pětistovka na rok zas není tolik a stejně to nepokryje náklady na provoz těchto stránek a klubu ale to už nikdo neví :wink:
Petr K

#19 Příspěvek od Petr K »

bretajun píše:
100RM píše:Jj, cielom klubu je uberat sa smerom k clenom, ktori maju zaplateny prispevok. Registrovani ludia na fore maju aspon tu vyhodu, ze tu mozu kvakat zadarmo a dalsie vyhody im nechystame a ani chystat nebudeme. Do buducna sa vsetky slevy, akce a podobne budu robit VYHRADNE pre platiacich clenov klubu, je dokonca mozne, ze par akcii bude vyhradne len pre clenov ... ale to uz nepredbiehajme ...

souhlasím s tebou,pětistovka na rok zas není tolik a stejně to nepokryje náklady na provoz těchto stránek a klubu ale to už nikdo neví :wink:

Kdyžtak mi někdo vysvětlete, jakto že to nepokryje náklady, když na účtu BMW klubu je 140000,-
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Hyri »

Jak tak vidim ze 100RM neni platici clen tak soi jehio kvakanie nevsimajte :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět