Prozkoumejte výhody členství v jediném oficiálním českém BMW Auto klubu ZDE a rozšiřte naše řady 😉 - info ZDE a jsme také na Facebooku a Instagramu

Autorádio Becker vs Bluetooth

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Zpráva
Autor
Sovaja
Klubové ID: 4075

Autorádio Becker vs Bluetooth

#1 Příspěvek od Sovaja »

Ahoj,

měl bych na vás dotaz. V Z3 mám originál rádio Becker Cascade pro be7941.

Obrázek

A protože dneska se hudba už nestahuje, ale většina jede přes Spotify, tak jsem se rozhodl koupit bluetooth adaptér. A ještě k tomu do autorádia cpu předpotopní SDHC do max 4GB:-(.

Ten kabel dorazil,

Obrázek

autorádio jsem vyndal, vycvaknul původní kábl a nandal nový a napájení. Bluetooth adaptér začal blikat modře, jakoby se pároval....až sem dobrý. Když jsem dal na telefonu vyhledat bluetooth zařízení, objevilo se mě tam SGBT2601 a připojilo se. A tím jsem skončil.

Zkoušel jsem nějak na rádiu najít nějakej AUX, nebo to zkusit připojit jinak, ale nic. Když jsem zkusil vytočit hovor, spojilo mě to přes bluetooth, ale originál autorádia, nikoliv toho přídavného modulu. Zkusil jsem půvobní spojení bluetooth z rádia smazat a ponechat jen to nové, ale také nic.

Nevíte někdo, jak na to? Žádnej manuál k tomu nebyl, najít nic nemůžu.....tedy až na informaci, že by se to mělo spustit přes AUX, ale ten jsem u mého rádia také nenašel.....

díky