Prozkoumejte výhody členství v jediném oficiálním českém BMW Auto klubu ZDE a rozšiřte naše řady 😉 - info ZDE a jsme také na Facebooku a Instagramu

BMW 325i E92 coupe

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
Slaji

BMW 325i E92 coupe

#1 Příspěvek od Slaji »

Přesné typové označení vozidla: BMW 325i E92 manuál N52
Druh karoserie: coupé
Rok výroby:2006
Objem válců: 2497 cm3
Výkon: 160 kW při 6500 ot/min
Druh paliva: benzín
Barva: artic silver
Počet najetých kilometrů: cca 308 tis. km
Stav vozidla: auto udržované, ježděné, mnoho oprav provedeno, lehká kosmetika z parkovišť
Platnost STK: 10/2027
VIN (posledních 7 znaků): PS92026
Cena: 220 tis Kč
Popis výbavy: motor N52B25! manuál, standardní, navíc velká navi, strešní okno, koule, bixenony - výpis výbavy viz VIN. dvě sady kol - Nokian letní i zimní, stav 7-8mm
Popis provedených oprav: Mnoho, největší položka je komplet nový blok motoru + pístní kroužky a mnoho dalšího (rozpis materiálu a práce za cca 300k) , v současné době auto nežere žádný olej. Všechny výpisy oprav mám k dispozici, servisováno u AutoPupík a Krotil. Poslední výměna teď hydraulické jednotky DSC.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: zbývá pořešit katalyzátory, auto jezdí dobře, ale před opravou dostaly zabrat, spojka (neprokluzuje, ale do budoucna vyměnit)
Kontakt: d.slajer@seznam.cz, 735 229 006

Auto vlastním od 2017, používal jsem jako daily do 2022. Dostávalo péči. Od 2022 fungovalo jako druhé auto v rodině až do 2025.Nájezd byl menší a menší. Prodávám nerad, ale nemám na třetí auto prostor.
Má krásně točivý motor, jede fakt pěkně. Bohužel se jedná o 20 let staré auto a ne každý ocení. Motorově je naprosto v pořádku, je potřeba vyřešit ty katy a spojku. Z kosmetiky jsou dva škrábance na dveřích. Ostatní je prostě poplatné věku.
Já u auta lakoval levý zadní blatník+ nárazník po drobné nehodě v garáži

Prohlídka auta v Praze. Další aktuální fotky dodám.

https://photos.app.goo.gl/UHXv6YGNkt9vb2fN9