Co si o tom myslíte, jsem před rozhodnutím renovovat a nebo, zkusit tyto světla s LED, kdyby to byly xenony renoval bych, toto je, ale už zajímavé.
Jsem tedy rozladěn kvalitou úchytů full LED zadních, to bylo celkem dodělej si sám.
No, asi hodně záleží co od toho čekáš, nicméně od "číňana" bych žádný zázrak nečekal a ta cena 25k taky není zrovna lidová. Chápu správně, že teď máš halogen a chceš místo toho tohle? Je ti jasný, že budeš porušovat legislativu a může tě čekat problém při kontrole PČR, případně na STK?
Upřímně, než jít do tohohle, tak bych to zkonzultoval s klukama ze Sviť líp. Dělají teď i přestavby na bi-led a jejich práce je suprová (nechával jsem si u nich dělat repasi xenonů u e63. Tenkrát ještě ty ledky nedělali, ale dneska bych šel cestou přestavby na led)
F06 640i Xdrive - Spacegrau Metallic EX E63 630i - Saphirschwarz Metallic EX E46 316ti Compact - Japanrot EX E36 323i Saloon - Orientblau Metallic EX E36 316i Compact - Hellrot
Mam Xenony + AHL a nemyslím si, ze to svit lip za 25K da. Pokud si pamatuji u F10 15K za pretesneni L a rozlesteni L/R. Jinak renovaci světel E65/E53 obe me delal Snejk, ale ten už je, jako stín, 100% nedsotupný XY let
Tak pokud máš renovaci, že ti někdo vybrousí plexi a přestříkne UV, to si za 15 nemusím dělat, neb to nemá efekt, max na krásu.
Pokud se bavíš o výměnu pajšlu (parabol) tak pokud to někdo, udělá caa 15, tak do toho jdu hned, to mě udělal jen Snejk za podobnou cenu E65/E53 (do 20).
U mě ta repase byla renovace plexi, výměna bixenonových projektorů a parabol a samo nové výbojky. kdyby mě mělo stát 15 jen renovace plexi, to bych se na to vy... Řešil jsem to protože mi nechtěli dát STK - světla už neměla předepsanou kresbu, no a pak taky ty vypálený parabolyměli výkon na hovno. NAměřili mi cca 200 lumenů na potkávačky, po repasi 2.500
F06 640i Xdrive - Spacegrau Metallic EX E63 630i - Saphirschwarz Metallic EX E46 316ti Compact - Japanrot EX E36 323i Saloon - Orientblau Metallic EX E36 316i Compact - Hellrot