. Většině je to šumák, protože mají auta u kterých tyhle blbosti neřeší. Jako když říkáte nebouchat s dveřma a zachvilku prásk
. Většině je to šumák, protože mají auta u kterých tyhle blbosti neřeší. Jako když říkáte nebouchat s dveřma a zachvilku prásk   . Nešlo by to nastříkat barbou od Colourlocku na kůži? Co by to udělalo.
 . Nešlo by to nastříkat barbou od Colourlocku na kůži? Co by to udělalo. . Většině je to šumák, protože mají auta u kterých tyhle blbosti neřeší. Jako když říkáte nebouchat s dveřma a zachvilku prásk
. Většině je to šumák, protože mají auta u kterých tyhle blbosti neřeší. Jako když říkáte nebouchat s dveřma a zachvilku prásk   . Nešlo by to nastříkat barbou od Colourlocku na kůži? Co by to udělalo.
 . Nešlo by to nastříkat barbou od Colourlocku na kůži? Co by to udělalo. . Jsi zmenil barvu z marnice do hnedy?
  . Jsi zmenil barvu z marnice do hnedy? . Nechci to měnit, nechci tam dávat něco, co není ve výbavě. To se týká Nasci, tak z toho vědu nedělám. Je tam to, co tam je a nemá cenu se z toho nějak znepokojovat. U příštího auta budu zase o něco zkušenější a budu pokukovat po něčem jiném. Ta steingrün nevypadá zase tak zle, jenom musí být čistá a pěkná, jinak je hnusná, ale to jsem viděl i hnědou nebo bezovou. Napadlo mě to zkombinovat podobně, jako to má třeba E39 ve stejné barvě interiéru. Jj na videa od Sretena koukam, jsou inspirativní.
 . Nechci to měnit, nechci tam dávat něco, co není ve výbavě. To se týká Nasci, tak z toho vědu nedělám. Je tam to, co tam je a nemá cenu se z toho nějak znepokojovat. U příštího auta budu zase o něco zkušenější a budu pokukovat po něčem jiném. Ta steingrün nevypadá zase tak zle, jenom musí být čistá a pěkná, jinak je hnusná, ale to jsem viděl i hnědou nebo bezovou. Napadlo mě to zkombinovat podobně, jako to má třeba E39 ve stejné barvě interiéru. Jj na videa od Sretena koukam, jsou inspirativní. tam koupim za 5000 kč celý interier
  tam koupim za 5000 kč celý interier  
JohnyB píše:Teda, díky za tenhle topic! Už jsem chtěl jít koupit prahovou lištu do BMW za 2500 ;D
Kdyby byl nekdo te lasky a postnul i konkretni pripravky, jaky pouziva...byl by velmi laskav
Jinak bych to s tou skepsi vuci e65 brzdil. Ted jsem jezdil novy Sko w223. A zadna hitparada to teda neni. Rozhodne ne takova, aby me to motivovalo za to dat trikuli a vic.

tak jokabyr01 píše:JohnyB píše:Teda, díky za tenhle topic! Už jsem chtěl jít koupit prahovou lištu do BMW za 2500 ;D
Kdyby byl nekdo te lasky a postnul i konkretni pripravky, jaky pouziva...byl by velmi laskav
Jinak bych to s tou skepsi vuci e65 brzdil. Ted jsem jezdil novy Sko w223. A zadna hitparada to teda neni. Rozhodne ne takova, aby me to motivovalo za to dat trikuli a vic.
Tak o té zkušenosti napiš do Topicu ostatní luxusní auta, rád si to přečtu

jasny. No kdybys nejakej pripravek nasel, tak se urcite pochlub, myslim, ze to tady trapi kazdyhoJaris330D píše:Já se k tomu zatím nedostal. Ještě sonduju a hledám nějaký přípravek, který by byl úplně nejblíž tomu originálu. Ten pogumovaný materiál se mně na dotek líbí a tohle je problém více značek. Ne jen BMW, ale Skoda, VW, Mercedes. Zatím to všichni stříkají klasický sprejem nebo plastidipem. Dokonce jsem našel i jeden pokus to stříknout barvou na kůži od Coloulocku. Taky pokukuji, jak zrenovovat kůži pomocí colourlocku. Jenže aby se člověk dostal k přípravkům, které jsou kvalitnější a mělo to nějkou úroveň, tak musí absolvovat školení, což by nebylo na škodu.