Zdravím, necelý týden zpět jsem koupil 520d xDrive, rok výroby 12/2014 s nájezdem 235 000 km. Při koupi vše vypadalo ok. Teď po týdnu ježdění a 1500 km mi přijde, že auto při akceleraci cuká, při zvyšování otáček. Přibližně 15 000 km zpět byl dělaný servis VTG.
Mohl by mi někdo poradit, na co případně zaměřit? Výměna oleje v diferenciálu, či něco jiného? Případně znáte někoho kdo je schopný a je relevantní pro diagnostiku vozu v okolí Hradce Králové?
Díky všem za rady.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 520d xDrive (F11 12/2014) - cukání při akceleraci
Re: BMW 520d xDrive (F11 12/2014) - cukání při akceleraci
Pneumatiky nebo VTG
Re: BMW 520d xDrive (F11 12/2014) - cukání při akceleraci
Diagnostika odchazejici VTG neodhali.KarelS94 píše:Zdravím, necelý týden zpět jsem koupil 520d xDrive, rok výroby 12/2014 s nájezdem 235 000 km. Při koupi vše vypadalo ok. Teď po týdnu ježdění a 1500 km mi přijde, že auto při akceleraci cuká, při zvyšování otáček. Přibližně 15 000 km zpět byl dělaný servis VTG.
Mohl by mi někdo poradit, na co případně zaměřit? Výměna oleje v diferenciálu, či něco jiného? Případně znáte někoho kdo je schopný a je relevantní pro diagnostiku vozu v okolí Hradce Králové?
Díky všem za rady.
Pokud ale chces presto relevantniho cloveka z HK s origo diagnostikou co s tim umi vic nez v origo servisu, posli mi SZ, ja Ti poslu cislo.