Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jaký materiál na, sedačky

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Aghalee

Jaký materiál na, sedačky

#1 Příspěvek od Aghalee »

Ahoj všem jsem nováček zde, dělám konfiguraci nové X1 a nemohu se rozhodnout, kůže je opravdu drahá a nechce se mi platit 50k, látka je slušná ale ve dveřích už tak dobře nevypadá a syntetická vypadá hodně dobře i cena ale skoro nic se z praxe nic nedozvíte jen jedna paní povídala zajímá mě hlavně osobní zkušenost kdyby někdo měl. Díky.
pavproch

Re: Jaký materiál na, sedačky

#2 Příspěvek od pavproch »

Moje zkušenost se sedačkama v 3er e90 a e91 - porovnávám Dakota Leather (celokůže) a Alcantara/Textil, obojí "sportsitze" - mně se celkově líp (o trochu) sedělo v té alcantaře/textilu.
Aghalee

Re: Jaký materiál na, sedačky

#3 Příspěvek od Aghalee »

Alcantra je v pohodě máme ji 6 let v VW a je jak nová, problém je, že se dá nakonfigurovat jen v balíku za 85k, samotná nelze, spíš by mě zajímala zkušenost s tou jejich koženkou vypadá to moc dobře a mají tam variantu s červenou což by se manželce líbilo ale nevím jestli se časem neodrbe, dá se dohledat, že to dělá pro BMW Čína a píšou 100℅ kvalitu která se netrhá ani ve švech ale zkušenost z praxe by se hodila spíše. Nedá se toho moc dohledat.
Odpovědět