Tak servis je hotov, malá sumarizace toho, co jsem na autě udělal. Jelikož jsem si servis dělal sám, tak vše stálo jenom materiál. Což bylo i tak dost, vzhledem k tomu, že jsem kupoval vesměs vše originál BMW.
Tak krom toho, co je popsáno v úvodu příspěvků ZIMNÍ ÚDRŽBA, jsem před rokem dával nové kotouče Zimmermann s vyšším obsahem uhlíku, protikorozní, jelikož auto půl roku stojí, tak aby nerezly a
nové tlumiče, original Sachs. Nyní jsem udělal ještě následující:
Nový chladič NISSENS,
přebroušení hlavy,
nové ventily, nová vodítka (original BMW), nová sedla(original BMW), nová gufera ventilů(orig. BMW), nové těsnění pod hlavu(elring), nové svíčky NGK BKR6EQUP, nová hadice chlazení(11151247903 orig BMW), nový termostat s domkem (orig BMW), nová vodní pumpa(Spidan), nové gufero klikovky(elring), nové kladky(orig BMW), nové řemeny(contitech), nové těsnění víka ventilů(elring), komplet nové těsnění v sacím systému(orig BMW), nové těsnění potrubí výfuku(orig BMW), nový regulátor volnoběhu(orig BMW), nové lanko plynu(orig BMW), nový filtr(Mann), olej(Millers oils EE performance 5w40), nové destičky ATE CERAMIC, nové sítko nádržky ostřikovače, original desítka trubkový klíč do nářadí, kryt píchlé pneu(orig BMW), nové matky, šrouby, krytky, držáky, příchytky(orig BMW). Chtěl jsem objednat hadici sání. Tu mají jen v USA a dodací lhůta 2měsíce. Tak jsem jí vyrobil. Hliníková flexi hadice 75mm, obalil jsem tepelnou izolací do 180°C a potrubí je Top. Do původního stavu chybí už jenom origo rádio. Pokud někdo má pěkné, koupím. Ty díly BMW, cena, to je celkem raketa. Ale mám rád, když je vše původní. Auto je v super stavu, lak jako zrcadlo, interiér i podvozek, jako nové. Takže péče by měla být odpovídající.
Nějaké fotky zde:https://lordglygl.rajce.idnes.cz/BMW_Z3_DOMACI_SERVIS_FINISH/
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.