Ahoj všem,
prosím o doporučení firmy na repase rozvodovek (v mém případě E92 335xi). Dělá to kde kdo, ale nikde k dohledání recenze kvality a důslednosti. Úplně ideálně firma kdekoli v ČR, která mění repasovaný kus za můj zasláním kus za kus, ať nemám auto v servise měsíce.
Díky předem za případné tipy.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Repase rozvodovky
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Repase rozvodovky
Ono dost záleží co se ti v ní vyjebalo, když to budou jen ložiska, lamelky tak to nebude taková katastrofa.Ale mám zakazníka, kterýmu z rozvodovky zůstal jen obal a zaplatil 80% ceny nové ve finále
(automatické převodovky praha trochu neodhadli ceu před tím než začali opravovat
) . Borec v Třebíči (my-auto.cz) to dělá, kamoš si na 335 tam nechal dělat rozvodovku, která teda jen cukala klasicky - to vyšlo na nějakých 17 včetně demontáže ... osobně, kdybych to někomu řešil, asi to zavezu zase tam 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Díky za tip 
Ono taky jen lehce cuká a ačkoli mi to nikdo nedokáže říct s jistotou, vzhledem k takovému podivnému zvuku od podvozku (jako kovové tření - takové šustění), který se nese jen když je aktivní xDrive (s xDelete přestane), bude pravděpodobně vina taky v rozvodovce a tak bych to rád zfoukl při jednom.
Problém s tou Třebíčí bude asi spíše, že na počkání to neudělají a musel bych přes půlku ČR. Leda se zkusit domluvit na nějakém jiném postupu.

Ono taky jen lehce cuká a ačkoli mi to nikdo nedokáže říct s jistotou, vzhledem k takovému podivnému zvuku od podvozku (jako kovové tření - takové šustění), který se nese jen když je aktivní xDrive (s xDelete přestane), bude pravděpodobně vina taky v rozvodovce a tak bych to rád zfoukl při jednom.
Problém s tou Třebíčí bude asi spíše, že na počkání to neudělají a musel bych přes půlku ČR. Leda se zkusit domluvit na nějakém jiném postupu.
Máte někdo zkušenost s těmito Slováky?
https://sluzby.bazos.cz/inzerat/1537046 ... tg-bmw.php
Líbí se mi, že nejsou tak daleko a nabízí rovnou možnost výměny na místě - přijedu se starou rozvodovkou, odjedu s repasovanou..
https://sluzby.bazos.cz/inzerat/1537046 ... tg-bmw.php
Líbí se mi, že nejsou tak daleko a nabízí rovnou možnost výměny na místě - přijedu se starou rozvodovkou, odjedu s repasovanou..
Nie je to iba maskovaný David k. Z Bystrice pri Trinci?
A ten má jakou pověst?
No dával som mu robiť z E83, zaplatil celkom dosť a po ani nie 10t km zase KO. Po rozbore vnútri použité smejd diely... Na reklamáciu rovno zabudni... Urob si názor sam...
Aaha
Díky za odpověď!

Díky za odpověď!