Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
F11 - chyba žhavení
F11 - chyba žhavení
Ahoj, pomohl byste někdo prosím s rozklíčováním závady? Delphi mi píše u mě F11 530D 180kw 2 chyby. Jedná se o vadné žhavičky? nebo relé?
1) 242700 - Zesilovač kontroléru žhavení, válec 3, závada
2) 241F00 - Zesilovač kontroléru žhavení, válec 1, závada
Předem děkuji za pomoc
1) 242700 - Zesilovač kontroléru žhavení, válec 3, závada
2) 241F00 - Zesilovač kontroléru žhavení, válec 1, závada
Předem děkuji za pomoc
Re: F11 - chyba žhavení
Je to lepsi udelat komplet, takze jednotka zhaveni a vsechny zhavicky
Děkuji,
předpokládám dát jednotku origo nebo BERU(tipuji ze to bude dělat pro BMW)
předpokládám dát jednotku origo nebo BERU(tipuji ze to bude dělat pro BMW)
Jednotka BERU, zhavicky NGK
Jednotka Beru nikde není skladem
nemáte někdo typ kam na ni?

Tak jsem vyměnil jednotku zhaveni a jedine zhavicky co měl dodavatel Denso asi motoru nechutaji. V jednotce motoru je chyba : konfigurace motoru nebo typ zhavicich svíček neodpovídá kontroleru žhaveni. Předtím tam byly Bosch. Předpokládám vrátit Bosch?
Preco riesis nahrady, a nedas tam co tam ma byt, origo BMW diely? Ved to nestoji vela...
čekal jsem tento dotaz, beru ho. Ráno auto pri -2°C nastartovalo, takže zhavicky svíčky zhaví. Ptám se jestli to bude obecne necemu vadit kdyz tam bude tato hlaska. Chyba je "prerusovana" né stála ale vymazat nejde
Při -2 nastartuješ i bez žhavení.
Jediná 100% jistota je vyndat zhavicku a diagnostikou si aktivovat žhavení. Pak uvidíš jestli žhaví. Ale pokud píše závadu, tak to asi tak slavný nebude. A zaděláváš si na problém s regeneraci dpf....
Jediná 100% jistota je vyndat zhavicku a diagnostikou si aktivovat žhavení. Pak uvidíš jestli žhaví. Ale pokud píše závadu, tak to asi tak slavný nebude. A zaděláváš si na problém s regeneraci dpf....
jj, s tou regenerací jsem si to rikal když tam bude chyba ze by to mohlo delat brikule. Nic, byly tam Bosche, 2 odešly, motoru chutnaly. Pujdou tam Bosche, Denso vyreklamuji. Takže kdo nechce dávat origo tak Denso DG-613 nedávat na 180kw 530D.