Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X3 F25 - cidlo obsazeni sedacky

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Heretic

X3 F25 - cidlo obsazeni sedacky

#1 Příspěvek od Heretic »

Ahoj,
posledni tydny me zacalo zlobit cidlo obsazeni sedadla spolujezdce. Nejdrive na me zacala v iDrive vyskakovat hlaska, at se spolujezdec pripouta ikdyz jsem na sedadlo dal treba jen tasku/batoh. Pred par dny me uz system zacal hlasit chybu airbagu. ISTA hlasi chybu "930A1C - Seat occupancy detection, front passenger: Malfunction". Chybu to nehlasi permanentne, ale chvili dobry a chvili se iDrive muze zblaznit. Predpokladam, ze je v poslednim tazeni cidlo v sedacce. Cetl jsem o nejakych bastl opravach, kdy se cidlo premosti ci odpoji, ale jelikoz to souvisi s airbagy, tak o takovou "opravu" nestojim. Mate nekdo zkusenosti s vymenou cidla v sedacce? Kde vubec nove cidlo sehnat? Diky

Lada
PetoK

Re: X3 F25 - cidlo obsazeni sedacky

#2 Příspěvek od PetoK »

Kupit novu decku v autorizaku, a vymenit.
Heretic

Re: X3 F25 - cidlo obsazeni sedacky

#3 Příspěvek od Heretic »

Jeste takovy detail. Uz vim proc se mi nedarilo najit tu podlozku v katalogu dilu. Auto mam puvodem z USA a ty maji prekvapive ten senzor soucasti potahu. Tak to jsem zvedav, jestli to u nas bude vubec k sehnani. :/
Odpovědět