Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 730d F01 perfektní výbava, interiér dřevo / kůže Dakota

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
bluereddy

BMW 730d F01 perfektní výbava, interiér dřevo / kůže Dakota

#1 Příspěvek od bluereddy »

Rok výroby: 10/2008
Tachometr: 217000 km
Barva: tmavě šedá (sophistograu brillant)
Kombinovaná spotřeba: 7.2 l/100km
Kola: originál alu BMW R19 zimní + téměř nová letní sada pneu Berlin jetá loni pár měsíců
Plní EURO5

Výbava:
Motor N57 180kW (245 koní), automatická 6-stupňová převodovka, 4 aktivní jízdní režimy, 10x airbag, ABS, brzdový asistent, stabilizace podvozku EPS, protiprokluzový systém kol ASR, interiér dřevo/kůže Dakota, elektrické střešní okno, zrcátka s funkcí automatického stmívání, přední sedadla plně elektrické s pamětí, masáží, bederní podporou, vyhříváním, 4-zónová automatická klimatizace, vyhřívané zadní okno a zrcátka, palubovka kůže, ambientní podsvícení interiéru, TV/DVD (odblokováno pro sledování za jízdy, zásobník na 6 dvd), navigace (dopravní info), head-up displej, BMW online, BMW asistent, ovládání hlasem, startování tlačítkem, předtopení, hiFi systém, 2x USB vstup, palubní bezdrátový telefon, adaptivní světlomety, přední+zadní parkovací senzory, zadní kamera, postranní kamery na předním nárazníku, adaptivní tempomat (není nakalibrován), klasický tempomat, sledování změny jízdního pruhu, sportovní kožený volant, aktivní řízení, dynamic drive, alarm, klimatizovaná přihrádka, komfortní přístup, automatické přitažení zadních dveří, automatické otevírání kufru na dálkovém ovládání, vnější podsvícené kliky dveří, podsvícené prahy dveří, automatické denní svícení, senzor deště, dětská pojistka dveří, 2x ISOFIX, zatmavovací zadní folie (s atestem)

Servis:
Nové ramena přední víceprvkové nápravy Lemförder, nová baterie Exide AGM 95Ah, snímač tlaku DPF, relé žhavení, parkovací senzor, softvérová aktualizace ŘJ 2020.

Chyby:
Všechny mně známé nedostatky - někdy po startu pár vteřin jemně třese, doporučeno vyčistit EGR ventil. Právě před výměnou motor. oleje a filtrů. Jemné vrzání od přední nápravy při brždění za pomalé jízdy (možná destičky,kotouče/homokineťák). Na diag možná chyba vodního čerpadla, auto ovšem chladí a jezdí normálně. Na diag sporadická chyba převodovky - snímač turbíny (řešil jsem zde na fóru, původní chybu dělali kabely - ukostření, nyní je tam ještě ten snímač ale na jízdu nemá vliv - potřeba rozebrat a ideálně spojit s výměnou oleje převodovky). Rozvody ani olej v převodovce jsem neměnil (nevím zda bylo měněno).

Původ a více info:
Dovoz IT, serviska elektronická (v klíči). V ČR jsem 1. majitel (majitelem vozu jsem od 12/2019). Dle Cebie (lze zjistit pouze zde) bylo cca v roce 2014 manipulováno s tachometrem (důvod nevím) a nájezd vozu je bez garance. Garantuji původ a právní nezávadnost. Samozřejmě se nebráním prohlídce ve Vašem servisu.

Stav:
Až na těch pár chyb velmi dobrý. STK do 12/2021. VIN pochopitelně nezverejňuji, lze zaslat na vyžádání. K vidění denně v Klecanech nebo v Kralupech nad Vltavou.

Cena:
259000 Kč

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět