Ahoj Hoši
Sháním na předek pružiny, chtěl bych originál ale když se podívám na ETK tak tam nic k sehnání není?!
Snížené nebo neoriginální mě nezajímají a nelákají.
Chtěl bych jen vyměnit origo za origo ale nemám kde objednat když nenajdu v ETK číslo dílu.
Auto e60 545i rok 2004 dle výbavy podvozek s DD a 226Sports Suspension Settings
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pružiny e60 545i
Re: Pružiny e60 545i
Všetko ti nájdu aj dodajú v BMW.
Super díky, už jsem poptal v BMW a mám už odpověď díky.
Já jen že se to nedalo dohledat tady na ETK
Já jen že se to nedalo dohledat tady na ETK
-
- Člen Klubu
Protože pružiny se konfigurují dle konkretní výbavy, tj. hmotnosti vozu v nějakým ASAPu. Podle mého názoru skrz retrofity, dodatečný změny výbavy atd. nemusí VIN zatížení reflektovat, takže se ručně vykliká stávající stav a system zvolí vhodný péra.
V aftermarketu to značí rovnou dle zatížení kg náprav např. WebCat SACHS: https://webcat.zf.com/?SPR=1
(v rychlosti jsem naklikal BMW E60 545i a dalo to 14 druhů předních a 7 zadních pružin !)
Jinak rozbor ohledně této problematiky zde: forum/viewtopic.php?f=25&t=88260&hilit=ASAP&start=10

V aftermarketu to značí rovnou dle zatížení kg náprav např. WebCat SACHS: https://webcat.zf.com/?SPR=1
(v rychlosti jsem naklikal BMW E60 545i a dalo to 14 druhů předních a 7 zadních pružin !)
Jinak rozbor ohledně této problematiky zde: forum/viewtopic.php?f=25&t=88260&hilit=ASAP&start=10

Slušná anabáze. U mýho auta žádná změna konfigurace výbavy neproběhla. Nic dodělávanýho není třeba např jako tažný atd takže pružiny dle VIN musí stačit.
Jinak to chápu že při změně výbavy/váhy se to asi musí řešit.
Díky za odkaz něco o tom přečtu
Jinak to chápu že při změně výbavy/váhy se to asi musí řešit.
Díky za odkaz něco o tom přečtu

-
- Člen Klubu
Jasný v ASAPu to funguje možná podle VIN rovnou. Jinak proč nesáhnout třeba po továrním snížení tj. "für Fahrzeuge mit Sportfahrwerk, für Fahrzeuge mit M-Technik"