Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bluetooth X3 2010 BLUETOOTH
Bluetooth X3 2010 BLUETOOTH
Ahoj, potřebovala bych poradit, mám problém s Bluetooth, v sobotu jsem si auto přivezla s bazaru, ve výbavě bylo psané bluetooth, které mě nenapadlo kontrolovat. Řekla jsem si tedy že se připojím, bohužel v menu o bluetooth ani zmínka. Volala jsem tedy prodejci, ale ten mi tvrdí, že bluetooth tam určitě je, a ještě to říkal, jako bych byla úplně blbá. Zkoumali jsme to už snad všichni, ale nikde jsme ho v palubním pc nenašli. Je možné, že tam není?Myslela jsem, že to je snad standart. Na multifunkčním volantu jsou tlačítka pro hovor, u stínítka je vbudovaný mikrofon, všechno tomu nasvědčuje, že přes auto by se mělo dát telefonovat. V autě je aux díra, přes kterou se telefonovat dá, ale vypínat hovor tlačítkem na volantu nejde. Jsem z toho tedy zmatená. Je možné, že v aute bluetooth není? Že tlačítka pro telefonování jsou slepá? Setkali jste se s tím někdo? Díky moc za jakoukoliv radu