Pánové, mám možnost koupit jednu E46, ale z fotek namě vypadla popraskaná střecha. Máte někdo ideu čím to může být a jak složitá by byla oprava? Vim že je to trochu věštění z křišťálové koule, ale ... Auto má najeto asi poctivých 180 000 km a jinak vypadá velmi slušně.
https://ch-a-r-o-n.rajce.idnes.cz/e46/1472019378
https://ch-a-r-o-n.rajce.idnes.cz/e46/1472019379
https://ch-a-r-o-n.rajce.idnes.cz/e46/1472019384
Mimoto je nečatej jeden zvedací bod. Existuje nějakej opravnej díl k navaření, nebo je potřeba to vysovhat z plechu sám?
Díky za tipy ...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zhodnoceni E46 - poraskaná střecha
Re: zhodnoceni E46 - poraskaná střecha
Už jen podle toho laku byla střecha opravovaná a praská asi kit, či bůhví co..
Příčina může být ledajaká. Třeba na mé E92 mám taky opravovanou střechu, stejně jako většinu laku, protože auto u bývalého majitele prošlo rukou vandala.. Pokud toto nebylo jinak bourané a nešlo tedy přes střechu (což by ale asi tím spíše ta střecha byla nová), může to být jakákoli banalita typu kroupy, větev,...
Příčina může být ledajaká. Třeba na mé E92 mám taky opravovanou střechu, stejně jako většinu laku, protože auto u bývalého majitele prošlo rukou vandala.. Pokud toto nebylo jinak bourané a nešlo tedy přes střechu (což by ale asi tím spíše ta střecha byla nová), může to být jakákoli banalita typu kroupy, větev,...
No kdoví co se s tím dělo. Tady kit popraskal a začal odpadávat. Připrav se nato, že pod tím kitem to bude pěkně zrezlé. Oprava se rovná vytáhnout sklo, obrousit, znovu a líp vykitovat, nalakovat a nalepit sklo.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sundat strop a podívat se jak to vypadá ze vnitř...jestli to tam bude vlnitý jak harmonika, tak bych se na opravu vys... 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
No jo, podívat se pod strop ...pokud to nekoupím, tak se tam podívat asi ne můžu (pochybuje že mi to prodejce dovolí) ... Zkusím z něj ještě vytáhnout informace. Ono je čelní sklo luple, táže se stejně bude vyndavat, nicméně luple je údajně od nějaký rvacky na sídlišti ...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak se takovýmu autu vyhni obloukem , nemusíš kupovat evidentní šrot už z fotek
Pod tím tě taky můžeš čekat 1cm kitu s dírou do střechy bez plechy , nebo jinej benátskej štuk 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
Taková otevřená kapota za jízdy.....
Njn, jak říkáte asi na to seru ... Ani nebudu zjišťovat co, jak a proč.
Edit: teď odpoledne mi pan psal, že auto už je prodané, tak to třeba bude řešit někdo další tady ...
Edit: teď odpoledne mi pan psal, že auto už je prodané, tak to třeba bude řešit někdo další tady ...