Nabízím k prodeji díly ze svého vozu BMW M3 E92 2007, manuální převodovka:
1. Kompletní zadní rozvodovka, včetně samosvorného diferenciálu (I=3,85), dle OEM čísla BMW 33102283006 (aktuální cena nového dílu 76.986 Kč). Rozvodovka byla měněna za sportovní komponent s vyšší svorností, jelikož je vůz již používán spíš jen pro sportovní účely. Výměně nepředcházely žádné nepatřičné hluky, netěsnosti, ani jiné závady.
Moje cenová představa je 22.000,- Kč.
2. Kardan - kloubový hřídel, dle OEM čísla 26102283660 (aktuální cena nového dílu 45.987 Kč).
Kardan mi bylo doporučeno vyměnit se zadní rozvodovkou, ani zde nebyl po dobu ježdění evidován žádný problém.
Moje cenová představa je 12.000 Kč.
Jsem druhý majitel vozidla, mám s ním osobně najeto kolem 100.000 km, po prvním majiteli z Německa, od kterého jsem vozidlo koupil po 4 letech provozu. Auto je v provozu od roku 2007, vždy bylo opečovávané a bylo s ním zacházeno šetrně.
V roce 2018 jsem se rozhodl, že vozidlo ještě vylepším a udělám dost přestaveb (podvozek KW, brzdy Brembo, Recaro sedadla, odlehčení, rám kabiny, sportovní diferenciál, nový kardan apod.).
Auto rozhodně neprodám, ale tyto díly už mi doma leží 2 roky a rozhodl jsem se, že je nabídnu někomu, kdo by je třeba ještě dále využil. Vracet je do vozu se už nechystám. V době výměny mělo vozidlo najeto 164.000 km.
Oba díly předám pouze osobně. V lokalitě Olomouc a okolí zajistím kamkoliv dovoz. Možno prodat samozřejmě zvlášť.
Zboží je v naprostém pořádku, záruku pochopitelně poskytnout nemohu, jelikož se nejedná o nové díly, ani o díly z nového vozu.
Jsem ochotný se rozumně dohodnout, zároveň prosím, aby mne kontaktovali pouze vážní zájemci.
Nabídkami typu “dám 5.000 Kč a beru to hned“, jen ztrácí čas obě strany..
Na téma svého vozu debatovat nechci, to neprodávám, nabídka se týká pouze těchto dvou komponentů.
Platí do smazání.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.