Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e53 X5 3,0i - pojistka na mlhovky ?
e53 X5 3,0i - pojistka na mlhovky ?
Ahoj, sousedovi nesvítí levá mlhovka, ale žárovkou to není. Pravá mlhovka svítí.
Koukal jsem na pojistky, ale nenašel jsem pojistku na mlhovky...koukal jsem jak do kastlíku před spolujezdce, tak i dozadu do kufru. Nenašel jsem.
Tady je video s pozicí a popisem pojistek a pojistka na mlhovky tam prostě není...
https://www.youtube.com/watch?v=LINBe5ZAw7U
Napadlo mě, jestli ty mlhovky nejsou jištěné společně třeba s hlavním světlem... ? Ale ty obě svítí, takže potom by to nebylo pojistkou...
Poraďte někdo bitte.
Koukal jsem na pojistky, ale nenašel jsem pojistku na mlhovky...koukal jsem jak do kastlíku před spolujezdce, tak i dozadu do kufru. Nenašel jsem.
Tady je video s pozicí a popisem pojistek a pojistka na mlhovky tam prostě není...
https://www.youtube.com/watch?v=LINBe5ZAw7U
Napadlo mě, jestli ty mlhovky nejsou jištěné společně třeba s hlavním světlem... ? Ale ty obě svítí, takže potom by to nebylo pojistkou...
Poraďte někdo bitte.
Re: e53 X5 3,0i - pojistka na mlhovky ?
pojsitky na světla nejsou.
Pravděpodobně zablokovaný kanal
Pravděpodobně zablokovaný kanal
Díky, ale můžeš to trochu rozvést? Co to znamená zablokovaný kanál?
Děkuju.
Děkuju.
ignorovala se chyba prasklé žárovky (50x) tudíš jednotka zablokovala kanal pro danou žárovku která nesvítí a už nebude svítít.
Proto musíš najit někoho kdo je šikovný a přes diag. kdo ju vyresetuje Pokud je kabeláž v pořádku za předpokladu.
Proto musíš najit někoho kdo je šikovný a přes diag. kdo ju vyresetuje Pokud je kabeláž v pořádku za předpokladu.
Hlúposť, E53 ma LCM4 a ten tieto počítadla ešte nema
To že by byla chyba ignorována bych věřil...soused tomu autu moc péče nedá
Ale žárovka je OK, když mlhovku připojím přímo na baterku, tak svítí. Do konektoru ale 12V nejde...káblik vypadá v pořádku...teda ten kousek od mlhovky do silnějšího svazku...v tom silnějším svazku už nevím...
Takže jedině diagnostika?
Ještě nesvítí zadní světla...nevím, zda to může mít spojitost...zadní lampy jsem měl vyndané, kontakty jsem zkontroloval, jeden opravil, ostatní byly OK...ale stejně nesvítí...

Ale žárovka je OK, když mlhovku připojím přímo na baterku, tak svítí. Do konektoru ale 12V nejde...káblik vypadá v pořádku...teda ten kousek od mlhovky do silnějšího svazku...v tom silnějším svazku už nevím...
Takže jedině diagnostika?
Ještě nesvítí zadní světla...nevím, zda to může mít spojitost...zadní lampy jsem měl vyndané, kontakty jsem zkontroloval, jeden opravil, ostatní byly OK...ale stejně nesvítí...
Tak potom je vadny samotny LCM, treba vymenit + coding
PetoK - díky.