Caues,
jak je slozite vymenit zadni sklo na m3E92? (coz je predpokladame stejne jako u 335i) Myslim jak zadni bocni, tak i ciste zadni.
Mam pocit ze zadni bocni je lepene na nejake pasce, takze staci koupit sklo za 2500, sundat tapec, stare strhnout a nove nalepit na tu oboustranku. Co se zadniho tyce, to doma nezvladnu, na to je treba uz trocha zrucnosti a lepici sada ne?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vymena zadniho sklad na E92
Re: Vymena zadniho sklad na E92
Důvodem je předpokládám origo zatmavení - také jsem nad tím dříve přemýšlel, no zatím to neřeším.
Každopádně jak jsou na tom boční nevím, obávám se, že tam tak jednoduchý scénář s páskou nebude, ale třeba se mýlím.
Zadní sklo ale bude standardně lepené jako to čelní, takže se musí sundat (a ideálně vyměnit) těsnění, odřezat lepidlo po obvodu, očistit co se dá a vše znovu v opačném postupu.
Doma bych to asi radši nedělal, přeci jen taková práce chce jistou dávku know-how a než si zničit sklo, nebo mít auto celé od lepidla, to bych to radši někomu zvezl.
Každopádně jak jsou na tom boční nevím, obávám se, že tam tak jednoduchý scénář s páskou nebude, ale třeba se mýlím.
Zadní sklo ale bude standardně lepené jako to čelní, takže se musí sundat (a ideálně vyměnit) těsnění, odřezat lepidlo po obvodu, očistit co se dá a vše znovu v opačném postupu.
Doma bych to asi radši nedělal, přeci jen taková práce chce jistou dávku know-how a než si zničit sklo, nebo mít auto celé od lepidla, to bych to radši někomu zvezl.
Bauset bude beztak rozpadlej... bez přísavek to bude porod, nedělal bych to...
“Ability is what you're capable of doing.”
jj, nelibi se mi to zatmaveni, zadni doma nezvladnes, to je jasny
vidim to tak, ze zadni necham tmave, protoze je cerna carbon strecha a nejak to tak splyne
Vymenin jen ty zadni bocni, ale netusim jak to tam je, nepodarilo se mi najit ani nejaky link, pricemz uz to muselo resit lidi milion
vidim to tak, ze zadni necham tmave, protoze je cerna carbon strecha a nejak to tak splyne
Vymenin jen ty zadni bocni, ale netusim jak to tam je, nepodarilo se mi najit ani nejaky link, pricemz uz to muselo resit lidi milion
diky,
takze sklo se opatrne odlepi, odstrani se stara lepenka a pak se nalepi nove
a ohledne listy si nejsem jisty co tim chteli rict
takze sklo se opatrne odlepi, odstrani se stara lepenka a pak se nalepi nove
a ohledne listy si nejsem jisty co tim chteli rict