Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Alu kola na E46
Alu kola na E46
Zdarec, měl bych jen takovej rychlej dotaz. Mám E46 320d r.v.2004 vybral jsem tyhle alu kola https://www.mojepneu.cz/ronal-r51-black-7x16-5x120-et45. Jde mi o to jestli mi potvrdíte že budou sedět a zároveň bych rád radu na letní pneu. Pokud tu máte osobní zkušenosti s nějakou značkou. Díky předem za rady ...
Re: Alu kola na E46
Bože, proč zrovna tak hnusná a neoriginální kola??
Doufal jsem že místní osazenstvo bude aspoň na takové úrovni že umí číst a tím pádem odpovídat na danou otázku. Pokud to nezvládneš tak mi prosím vůbec nepiš. Nevidím v tom žádnej smysl.Stickler píše:Bože, proč zrovna tak hnusná a neoriginální kola??
Místní osazenstvo ctí pojem "diskuzní fórum". Pokud nerozumíš jeho významu, hledej odpověď jinde.
Asi jsem se špatně domníval že místní osazenstvo taky ctí názor ne jen svůj a pokud možno poradí bez zbytečných odpovědí na nepoložené otázky. Pokud chceš diskutovat na téma jak škaredý kolem sem vybral můžu založit ještě jedno téma s názvem jak se Vám líbí tahle ALU kola...Stickler píše:Místní osazenstvo ctí pojem "diskuzní fórum". Pokud nerozumíš jeho významu, hledej odpověď jinde.
sedět asi budou, pokud mají správné rozměry a ET dle TP. Předpokládám, že a velikost bude dle TP, ET většinou netrefíš.
Ale souhlasím s předchozím..jsou hnusné a na pěknou E46 nemají co dělat. Spíš se koukni na bazoš a kup si originály i s pneu za tu stejnou cenu ale naprosto jinou kvlaitou. Ale dělej jak chceš.
Ale souhlasím s předchozím..jsou hnusné a na pěknou E46 nemají co dělat. Spíš se koukni na bazoš a kup si originály i s pneu za tu stejnou cenu ale naprosto jinou kvlaitou. Ale dělej jak chceš.
Díky za odpověď. Originály mám jedny doma, neříkám že sou hnusný ale mě se zas tak nelíbí. Myslím že díky bohu máme každej člověk jinej vkus/nevkus. Neříkám že ty co sem vybral vezmu na 100% ale přece jen s tím autem budu jezdit já a tak by se měly líbit mě.m4zzy píše:. Ale dělej jak chceš.
no dle internetu by ty ráfky sedět na autě měli, jediné co je odlišné oproti TP je to ET. 7x16 je ok, ET 45 ne. To uržuje jak moc je kolo zapuštěné v blatníku.
Ale můj názor přetrvává, radši origo 16ky než tydle neorigo hnusy.
Ale můj názor přetrvává, radši origo 16ky než tydle neorigo hnusy.
Tak sem nakonec vybral jiné (7x16 5x120 ER35) nic méně ne originály. Takže díky za info ohledně parametrů m4zzy. Tím bych tuhle debatu asi zároveň prohlásil za uzavřenou pokud se nechce někdo vyjadřovat nějak dál.
EDIT: Vlastně sem se chtěl ještě zeptat na doporučení na pneu. Nějaký osobní zkušenosti? Díky
EDIT: Vlastně sem se chtěl ještě zeptat na doporučení na pneu. Nějaký osobní zkušenosti? Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, že jsi vybral jiné.Vita3 píše:pokud se nechce někdo vyjadřovat nějak dál
Podle "vkusu" výše uvedených kol bych zkusil nějaké VraníkyVita3 píše:Vlastně sem se chtěl ještě zeptat na doporučení na pneu. Nějaký osobní zkušenosti? Díky