Koupil jsem si bouračku e63 645.Je to rozstřelený ze předu až na kladky.Pokouším se to nastartovat,točí to ale chytit to ani nemá snahu.Prej je u baterky nějaká pojistka či co podobně jako u Audi...Elektroniky je tam spousta a nevim čeho se chytit,Můžete mi dát radu jak to vypadá či co by to mělo být? Dík
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E63 Po nehodě nechytá...Pojistka?
E63 Po nehodě nechytá...Pojistka?
Ahoj chlapi
Koupil jsem si bouračku e63 645.Je to rozstřelený ze předu až na kladky.Pokouším se to nastartovat,točí to ale chytit to ani nemá snahu.Prej je u baterky nějaká pojistka či co podobně jako u Audi...Elektroniky je tam spousta a nevim čeho se chytit,Můžete mi dát radu jak to vypadá či co by to mělo být? Dík
-
drifterCZ
- Klubové ID: 4134
Re: E63 Po nehodě nechytá...Pojistka?
Na plus konektoru na baterii je patrona, ktera se pro nehode odpali, rozeber ten plast na kabelu a uvidis
Když to točí, tak to asi přerušeným kabelem nebude ne?
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
….neodpojí ta nárazová pojistka jen přívod k palivovému čerpadlu??...proto to točí, ale nechytá?Gerchan píše:Když to točí, tak to asi přerušeným kabelem nebude ne?
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Jako tuhle? http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=55&t=100495skodovkar píše:Ahoj chlapi
Koupil jsem si bouračku e63 645.Je to rozstřelený ze předu až na kladky.