Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e92 335i mpacket narazniky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukas S

e92 335i mpacket narazniky

#1 Příspěvek od Lukas S »

Ahoj, zvazuji koupi e92 335 n54 v mpacketu. Mate nekdo predstavu jak je to s vybavami?

- narazil jem na odlisne typy prednich narazniku v mpacket. Nektere jsou objelsi u toho ruzku dole, jine jsou hranatejdi, agresivnejsi. Co je to za rozdily? Tam byl jiny packet pro LCI a pred LCI?

- dale pak, to auto nize nema mlhovky ale jen nejakou mrizku, to je BMW origo dil nebo nejaka dodelavka? Mne se to libi vic, nebo idealne nebyt tam nic, jen nadech na brzdy, ale nevim jestli tady vubec jsou svody vzduchu k brzdam... na e46 to tak bylo, vedle mlhovky byl plastovej tunel co vedl k brzdam a chladil je...

Obrázek
Obrázek
Stickler

Re: e92 335i mpacket narazniky

#2 Příspěvek od Stickler »

První fotka je preLCI, druhá je LCI.
Mlhovky jsou standard, mřížku má verze IS.
Z té je možné koupit i samotné nádechy (pro standardní verzi bez vyřešeného vývodu až k brzdám), pro standardní 335i je ale nutná řada úprav aby to sedlo.
Nicméně upravit to možné je a proto to mám takto já:

Obrázek
Lukas S

#3 Příspěvek od Lukas S »

aha, diky, to jsem si myslel to LCI

divny s tema nadechama, proc je delali az teprve pro is, kdyz na stare e46 taky byly v mpacketu. Dokonce je nema ani m3 e92, coz je skoda, protoze tem brzdam to skutecne nepomaha. Predpokladam ze ta predelavka je, ze koupis ty tunely a pak nejaky uchyty plus zbytek uchytit dratama a ruznou svepomoci... to je zase origo, protoze vrakarna is nema, takze hromada penez ne?
Stickler

#4 Příspěvek od Stickler »

Až na ty dráty a podobné bastlení v zásadě ano.
Použité to samozřejmě neseženeš, koupě origa včetně cla je cca 6 tisíc.
Lukas S

#5 Příspěvek od Lukas S »

jasny

jeste jedna naraznikova

tohle je mpacket zadni naraznik, prvni je z LCI, druhy je pred LCI, tady neni rozdil, nebo ja zadny nikde nevidim
Obrázek
Obrázek

Co je tohle za naraznik? Predpokladam ze telo narazniku je stejne a mutuje jen ta spodni samostatna cast, s tim ze bud tam daji difuzor, coz je tohle dole a nebo tam nacvaknou klasickou uzaveru, coz jsou ty pakety nahore. S tim ze se to opet kombinuje s klasickym mpacket prednim naraznikem a pak se tomu rika performance packtet?
Obrázek
Stickler

#6 Příspěvek od Stickler »

Na vše: Správně. ;)
Lukas S

#7 Příspěvek od Lukas S »

:D dalo by se rici

I slepe kure obcas zrno najde...

No, akorat mozna je to prvoplanove predevsim soucast IS, protoze na jednom jsem to videl.

Jinak ISko, je 240kw, cip od bmw, v podstate neco jako stage 1 co si delaji lidi ne? Respektive je tam porad motor N54, byt je IS z doby LCI kdy uz nastoupil n55. Pokud koupim is, tak krom nejakych peknych picovinek ve vybave a maxi unikatniho auta mam jinak n54 klasicky motor, ktery i dale muzu tunit jako by to byl zaklad necipovanej z normalni 335i?
Stickler

#8 Příspěvek od Stickler »

Dá se říct. Má nižší podvozek, lepší chlazení brzd, nevím přesně co dalšího krom výkonu a unikátnosti tam je navíc, možná obecně bude lepší podvozek, ale to jen hádám. Obecně je to ale myslím nesehnatelné a za mě nesmyslné. Protože ano, pořád je to stejný motor N54 a s ním se dá zajít i běžným čipem i mnohem dál. Nevymýšlel bych blbosti.
Lukas S

#9 Příspěvek od Lukas S »

coz o to, ja ho videl na mobile de jednou za solidni penize, kdybych takovy znovu nasel, tak ho beru, bylo za 20, jinak jaks taks pekny normalni kusy jsou za 18, ovsem za par dni pryc... v cr nic
Odpovědět