Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problém Vanos X6 3,5i 2008 N54
Problém Vanos X6 3,5i 2008 N54
Zdar chlapci mám problém z vanosem respektive auto v nouzáku dojelo z chybou 2A82 Vanos sání, zkoušel jsem přehodit regulační ventily mezi sebou zda se to nezmění ale závada zůstala stejná. Pustil jsem se tedy do výměny vanose na straně sání přípravky mi seděly krásně klika zaaretovaná, vačky zaaretované provedl jsem výměnu a nastavil zpět snímače na přípravek a dotáhl jsem vše jak má být dle servisní operace. vyměnil jsem olej včetně víčka protože někdo zlomil uvnitř střed. a nastartoval auto chytlo okamžitě ale vyskočily závada 2A98 a 2A99, prvotní závada 2A82 se už neprojevila ale auto je v nouzáku a nemá tah včetně svítícího Check. Kolega mi říkal že jsem zřejmě nevytlačil olej z výfukového vanose a že by v tom mohl být problém setkal se někdo s tímto? nechce se mi všřit že bych se seknul v načasování ale i to se může přihodit teď nevím zda se mám pustit znovu do rozebrání a nebo hledat chybu jinde. Poradíte ?