Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW X5 e70 - oprava elektrické brzdy

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Monika

BMW X5 e70 - oprava elektrické brzdy

#1 Příspěvek od Monika »

Ahoj, řešil tady už někdo opravu eletrické brzdy. Mám ulomenou ruční brzdu(tlačítko) - v tomto stavu jsem auto koupila. Prodejce mě zřejmě blbě navedl na cestu, že elektromor je v cajku a že chyba bude zmíněným tlačítkem. Samozdřejmě jsem počítala s horší variantou, ale také jsem začala pátrat po dalších možnostech. Jsou dvě možnosti o kterých vím. První je vyměnit vše origo a pak je pro mě nejlevnější variantu kupodivu autorizovaný servis a ta druhá je repasovat. Jenže u repasu trochu naražím a nevím přesně zda je to neochota nebo neznalost nebo to že repas v tomto případě je na h...o. Mám zajištění repasu, ale už jsem nenašla servis, kde by to někdo zmáknul - vlastně našla, ale borec chce 1500 Kč na hodinu :D . A ještě jedna věc .... zatím všichni u kterých jsem byla mi řekli, že samotné "kurvítko" nemá na chybu vliv. Děkuji za pomoc

PS: vím, že je mezi vámi jeden, který by to asi zmáknul dle mého očekávání, ale bohužel "gazík" neopravuje :roll:
Stepan1

Re: BMW X5 e70 - oprava elektrické brzdy

#2 Příspěvek od Stepan1 »

záleží kolik to má stát v autorizáku a jestli to stojí za všechno to sraní okolo :)
Monika

Re: BMW X5 e70 - oprava elektrické brzdy

#3 Příspěvek od Monika »

ušetřím cca 10 tis., ale spíš jde o samotný přístup. Známý měl ten samý problém a taky mu všichni nabízeli výměnu el. motoru...nakonec to byla jen prkotina za pár stovek. Neříkám, že to je i můj případ! Jen hledám někoho kdo mi to konečně vysvětlí a poradí
Odpovědět