Zdravím, nedávno podvozek z přední strany začal vydávat divné křupání nebo rupání. Nejdříve to začalo pouze jen když se couvalo a byl skoro plný rejd, potom to už bylo i za normální jízdy kdy to začalo křupat když se jelo do trochu ostřejší zatáčky. Teďka to už dokonce křupe i při přímé jízdě když se třeba trefí nějaká hlubší díra nebo výmol. Začalo to dělat po tom co jsme byli na Ukrajině a omylem jsem vjel do pár výmolů. Každopádně bylo to v servise, tam nemohli nic najít, u Šindeláře, kde to 2x rozebrali a složili a taky nemohli na nic přijít.Auto je z roku 2015 a má najeto skoro 160 tis. km.
Děkuji za rady.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
F01 křupání
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: F01 křupání
chce to na STK, naklepat podovozek, pořádně projít montérpákou. myslím si že to budou nejspíš ty horní závěsná ramena co má F01 navíc, ale na dálku ti nikdo nic neřekne.
někdy se s tím taky natrápíme, měl jsem tu E65 co klepala, prošel se cely podvozek, nic, monterpáka nic, zajelo se na STK, nic. tak jsme se vozili na motoru a hledali klepání, našli jsme 3 věci co klepali, opravili ale stejně to nebylo ono. Výhodou je že máme skladem všechny díly, tak jsme šli opiči metodou pokus omyl, a měnili rameno po rameni, hned u druhého jsme na to kápli a bylo vyřešeno.
na druhou stranu jsem rád že nejsou všechny problémy jen jednoduché, ono to k té práci patří že tě to potrápí a dáš si s tím tu práci. pak zase naopak v pátek přijela 745i s tím že to bylo v servisu, měnili cívky a že to nepomohlo. běželo to na 5 válců. no bodejd by taky ne, 3 cívky špatně zapojené.
někdy se s tím taky natrápíme, měl jsem tu E65 co klepala, prošel se cely podvozek, nic, monterpáka nic, zajelo se na STK, nic. tak jsme se vozili na motoru a hledali klepání, našli jsme 3 věci co klepali, opravili ale stejně to nebylo ono. Výhodou je že máme skladem všechny díly, tak jsme šli opiči metodou pokus omyl, a měnili rameno po rameni, hned u druhého jsme na to kápli a bylo vyřešeno.
na druhou stranu jsem rád že nejsou všechny problémy jen jednoduché, ono to k té práci patří že tě to potrápí a dáš si s tím tu práci. pak zase naopak v pátek přijela 745i s tím že to bylo v servisu, měnili cívky a že to nepomohlo. běželo to na 5 válců. no bodejd by taky ne, 3 cívky špatně zapojené.