Ahoj, je možné, že auto má bluetooth/handsfree, ale není nakódované? Dle vin. má mít auto BT/handsfree, ale v menu CIC professional nemám řádek telefonu, ani BT. Ani mobil mi BT nevyhledá, auto neraguje na tlačítko telefonu na volantu, ani na tlačítko tel. u navigačního kolečka. Ve skrytém menu jsem, ale našel pojmenování BT vozu. Moc se v tom nevyznám, děkuji za každý tip. Nerad bych hned měnil MULF pokud to nebude nutné.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Dle vin tam má telefon být, ještě jsem koukal do systému a mám tam pouze MX-002.005.025, ale TX nikde. Když jsem stáhl aktualizaci software ze stránek BMW tak mi nejde aktualizace provést, píše mi to, že soft. na USB není pro mé auto ... jsem z toho fakt jelen, update jsem stahoval podle vinka.
No, právě, je potřeba zjistit výbavu podle VIN, protože pokud je tam SA633, tak tam jiný telefon, než ten vestavěný, fungovat nebude
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ty auta uz jsou tak doprasene ruznyma umelcema ze to s cim to vyjelo z vyroby je docela jedno. Kdyby napsal odkud je tak se mu urcite ozve nekdo kdo to ma v malicku...