Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pojištění e31
Pojištění e31
Zdravím všechny, mám to štěstí že jsem se stal majitelem e31 850 ci. Že provoz bude trošku náročnější je mi jasný, ale řešil někdo z vás poslední dobou pojištění? Dvě pojišťovny odmítly pojistit a jedna si řekla 40 000,- za rok +povinný ručení.. nemáte někdo nějaký tip?
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Re: Pojištění e31
Jako havarijní? To se divím, že někdo vůbec nabídl. Většinou pojišťují tak do 9-11let stáří vozu.
Povinko aspoň pro orientaci nějaký on-line srovnávače. Nad objem 4l už je to myslím stejně jedno. Ale podle věku a bydliště řidiče by za cca 5tis. se mohlo sehnat.
Povinko aspoň pro orientaci nějaký on-line srovnávače. Nad objem 4l už je to myslím stejně jedno. Ale podle věku a bydliště řidiče by za cca 5tis. se mohlo sehnat.
Povinné ručení je cca 7000,- , ale ten zbytek je raketa. Pojistily mi (čpp) 740 e38 stáří 20 let úplně v pohodě (krádež, vanadismus, živel) a tohle je problém..
!

- HyndaDan
- Klubové ID: 3953
Dělám OZ pro Allianz, a pro auta starší 20ti let umíme pouze povinný, bohužel
Kdyby tě zajímala cena pošli sz, neni problém to nacenit. Víkendovky s malým nájezdem vycházejí moc dobře

Kdyby tě zajímala cena pošli sz, neni problém to nacenit. Víkendovky s malým nájezdem vycházejí moc dobře

e66 750Li
-
- Člen Klubu
Se tě nechci dotknout, ale co se o ty starý popelnice tak bojíš ? Vždyť se to havarijko nevyplatí při víkendovým nájezdu.
Hlavně nepočitej, že něco zajímavého případně dostaneš v případě plnění... pojistí s kecama za raketu a při plnění dostaneš almužnu s odůvodněním stáří, amortizace a nájezdu km...
“Ability is what you're capable of doing.”
Spíš se bojím že to někdo švihne... 

-
- Člen Klubu
Trochu chápu, ale nevím už nejsou 90léta.. a kradly se vždycky spíš nový modely, navíc s mizivým procentem. Však alarm, zámek volantu, pedálů a řadičky máš, ne?
To bych radši koupil nějaký sledovací GPS zařízení kdyby došlo k nejhoršímu, ať má paranoia klid. 

E31 není zrovna nezcizitelná co se týče zámků/imo, cena roste a na díly může zmizet velmi rychle... takže rozumím proti krádeži, ale trval bych na specifikaci hodnoty pro případ plnění do smlouvy....
“Ability is what you're capable of doing.”