Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46 - Nefunkční parkovací asistent, všechna čidla cvakají
e46 - Nefunkční parkovací asistent, všechna čidla cvakají
Zdravím, mám problém s parkovacími senzory. Při zařazení zpátečky mi asistent celou dobu pískal, hmatem jsem poznal, že 2 čidla nefungují (pro jistotu jsem zkusil funkční čidlo prohodit za nefunční a fungovalo), objednal jsem tedy 2 nová čidla. Nyní, když jsem dal 2 nová čidla, tak všechna čidla podle hmatu cvakají (fungují), ale když zařadím zpátečku, tak se nozve žádný zvuk a při couvání k překážce čidla nic nehlásí. Nevědel by někdo čím by to mohlo být způsobeno? Díky
Re: e46 - Nefunkční parkovací asistent, všechna čidla cvakaj
Co si použil za čidla? Ty čínský za pár korun si hlásí co chtějí. Můžeš kouknout diagnostikou jakou ukazují vzdálenost a porovnat.
Koupil jsem Maxgear čidla v prodejně autodílůhoran píše:Co si použil za čidla? Ty čínský za pár korun si hlásí co chtějí. Můžeš kouknout diagnostikou jakou ukazují vzdálenost a porovnat.
To je vlastně to stejny
Koukni diagnostikou na hodnoty. Když za tebou nebude překážka tak to ukazuje tuším kolem 2,5m. Pak ať se ti někdo přibližuje k autu a sleduj, co se děje.

Koukni diagnostikou na hodnoty. Když za tebou nebude překážka tak to ukazuje tuším kolem 2,5m. Pak ať se ti někdo přibližuje k autu a sleduj, co se děje.