Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M57 tunyng off
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
M57 tunyng off
Mam tady takovy zajimavy pripad. Bylo jedno BMW s M57N2 ktere mel nejaky tuzer. Auto prodal a koupila ho nejaka pani. V ramci detuzingu probehl update SW auta. Tim jsem si blahove myslel ze se to vyresi. Pomohlo to jen castecne. Auto huli, kdyz se mu slapne po krku huli jako ze hromadu cerneho dymu, ale hlavne jede to jak cubka, jede to proste hrozne MOOOOOOC... Na trojku si hrabne a zrychluje to jak blbe. Ne ze bych mel z toho strach, ale v zime bych s tim jezdit nechtel, ani na mokru ne.
Co tam mohl pan tuner vymenit? Turbo vypada jako seriove, vstriky netusim... Po prehrani si stezuje ze ma ucpany palivovy filtr, neni na to plan opravy. je to nesmysl, jede to proste moooc. Ted mne napadlo ze by udelali nejaky SW do EKPS a DME ted pozna ze jede na vyssi otacky?
Zajem je uvest to do tovarniho stavu, to auto je fakt dost o drzku...
Co tam mohl pan tuner vymenit? Turbo vypada jako seriove, vstriky netusim... Po prehrani si stezuje ze ma ucpany palivovy filtr, neni na to plan opravy. je to nesmysl, jede to proste moooc. Ted mne napadlo ze by udelali nejaky SW do EKPS a DME ted pozna ze jede na vyssi otacky?
Zajem je uvest to do tovarniho stavu, to auto je fakt dost o drzku...
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
Re: M57 tunyng off
a co ukazuje diagnostika kdyz to teda jede jak debil? mnohem vetsi tlak turba? railu? dokaze to natlacit nesmysl i bez zarazeny rychlosti?
technicky vzato tam nekde muze bejt zasitej nejakej ojebavac, powerbox, neco co lže o stavu tlaku jednotce hardwarově...
technicky vzato tam nekde muze bejt zasitej nejakej ojebavac, powerbox, neco co lže o stavu tlaku jednotce hardwarově...
-
- Kontaktovat uživatele:
Zatim jsem s tim nejel s notasem, jen kratce po preprogramovani. Koncil jsem navecer, uz jsem nemel silu se s tim dal rvat. Jen jsem to projel. Nemam to ani oddeklovane, nejak mam o tech vikendech na lehatku. Prekvapilo mne jak to jede, jede to o vic nez 335d.
Jinak po vyjeti ven a proslapnuti kicku za 4s udelal asi 5m oblak husteho cerneho dymu jak to bylo usazene ve vyfuku... Nez jsem zavrel vrata za sebou tak se rozptylil tak ze 70%. Skoda ze jsem to nenatocil, toto jsem za celou svou dobu co se s tim seru jeste nevidel, takove zverstvo... Naraznik je cely od sazi. Radost koupit takove auto -))
Rikal jsem si ze se nemuze najit takovy idiot ktery by dal chip do DDE a jeste ojebavac, ale budu to muset proverit..
Snejku, mrkni do SZ a najdi na mne tri minuty... Dost bych to potreboval -)
Jinak po vyjeti ven a proslapnuti kicku za 4s udelal asi 5m oblak husteho cerneho dymu jak to bylo usazene ve vyfuku... Nez jsem zavrel vrata za sebou tak se rozptylil tak ze 70%. Skoda ze jsem to nenatocil, toto jsem za celou svou dobu co se s tim seru jeste nevidel, takove zverstvo... Naraznik je cely od sazi. Radost koupit takove auto -))
Rikal jsem si ze se nemuze najit takovy idiot ktery by dal chip do DDE a jeste ojebavac, ale budu to muset proverit..
Snejku, mrkni do SZ a najdi na mne tri minuty... Dost bych to potreboval -)
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
mrkni jestli někdo nezapojil něco na čidlo railu a tlaku
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, ale az v pondeli. Dneska mam proste na lehatku, vzdelavam se, zitre je nedele, dcera ma narozeniny, no prcam na to... Jen mne to proste vrta v palici...
myslíš že bude aji EGR OFF ?
podle popisu neni co resit, ma to snizenej termostat. Pojede to jak pichly prase, ale nebude to uz nikdy potrebovat zadny servis. A zrat by to melo o 6,754 - 9,261 litru na sto min nez doted.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pane kurevtor, kde jste byl celou tu dobu??? Tady bylo tolik temat, cti sracek -)))) Jsem si rikal tolik chuti a tak malo casu

upadl sem a bydlel sem chvili ve FN Motol a pak sem si tu precetl nejaky filozofoviny a odpad sem na dalsich par dni protoze mi to vodvarilo mozog.
dobra ironie cheatere, ty si nevidel filozofovo 14 stranek premiovych sracek o premiovych vozech pred rozpadem? Tam o vtipky docela neni nouze
Tohle forum pretejka vtipnejma komentarema ze bych blil 

- Filozof
- Klubové ID: 1044
no jo kurevtore já myslel že jsi auto zapálil jako správnej gangster a hodil do řeky i s mrtvolou a píšeš nám z basy ...a ty ne ... si prostě nedáš říct 

@kurevtor Sníženej termostat je echtovní a k tomu elpídží, Hitler by byl pyšný
Zase si se dozvěděl, že filozof má ten cirkus humberto ze čtyřiadevadesátýho a balí na to štětky

např e38 kupuji kliku spolujezdce za 300kč kdežto CA KLIKA E65 stojí 9K, a tak dále takže servis je fakt jinde stejně tak pohodlí a ostatní faktory....
Motor mě stojí 15-18K kdežto v e65 motor 35-60k.
bjáč kmón, ys det rýl kvesčn, dží? Janou. Fakin elpídží ys mast hef for íč rýl dží, dží. Šhjét dží. El pí dží is rýl es fák, dží janou maséjin.
Ja kánt bý dží daut el pí dží, dží. Náh. Forget det dží.
Ja kánt bý dží daut el pí dží, dží. Náh. Forget det dží.
more Filozof co jsi mi chtel povedet?
"Zpráva byla smazána autorem dříve, než vám byla doručena." Autor: Filozof
"Zpráva byla smazána autorem dříve, než vám byla doručena." Autor: Filozof
- Filozof
- Klubové ID: 1044
jsem se ukliknul ... nic víc v tom nehledej ...žádné tajemství zednářské lóže NAROD. 
PS: Tohle je celej TOPIC jedno velké OT... a nikdo nic.... no jo hlavně že holky tančí...

PS: Tohle je celej TOPIC jedno velké OT... a nikdo nic.... no jo hlavně že holky tančí...

mě zaráží, jak někdo, kdo v topicu o odtunění čiplý naftičky (
) začne řešit, jak moc velkej mafoš je kurvička, může začít řešit, že jsme OT 

Filozof je trosku ublizenej, ze mu to tu lidi pripominaj no...
Nicmene filozofe je droboulinkej rozdil mezi nejakym OT, ktery pobavi nebo rozhada nebo je proste nejak zajimavy a mezi tvym OT, kde furt pises ty stejny veci (sracky, sorry). Furt to stejne dokola a furt 30 radku minimalne a furt jedna baba povidala. Vylejvas si srdicko, ale to po case prestane bavit.
Nicmene filozofe je droboulinkej rozdil mezi nejakym OT, ktery pobavi nebo rozhada nebo je proste nejak zajimavy a mezi tvym OT, kde furt pises ty stejny veci (sracky, sorry). Furt to stejne dokola a furt 30 radku minimalne a furt jedna baba povidala. Vylejvas si srdicko, ale to po case prestane bavit.