Ahoj,
pokud jsem hodně naloženej nebo jedu rychle tak cítím že se mi vlní, plave zadek. Někde jsem četl že to bývají nějaké zadní silenbloky. Má s tím prosím někdo zkušenost? Příští týden de auto do servisu tak bych je chtěl vyměnit ale nevím které.
Děkuji
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
F11, při větší rychlosti plave zadek
-
- Člen Klubu
Re: F11, při větší rychlosti plave zadek
No tak je tam hodně siláčů a čepů co to může dělat. Tady od komplu se to těžko určuje. Můžou to být jen gumy, nebo geo.
Při tomhle stáří/nájezdu je dobrý vzadu udělat/přelisovat co jde, nejlíp komplet=darda, ale pak to zase jezdí jako BMW.
Při tomhle stáří/nájezdu je dobrý vzadu udělat/přelisovat co jde, nejlíp komplet=darda, ale pak to zase jezdí jako BMW.
A kolik ze to ma najeto ? Ja mam F11 s 270000km a zrovna jsem ted v nemecku s nalozenym autem a na gumach 245/45/18 XL GOODYEAR EAGLE F1 nonRF to neplave. Mam adaptivni podvozek a dalnice jezdim na SPORT.
Já jel se zánovní a plavala v 80ti na neviditelných kolejích 

“Ability is what you're capable of doing.”
já jel s novou F11 4000km najeto, mpaket, adaptivní podvozek a na D1 jsem to honil ve 140ti jak sedmu ve 250ti.
mrkněte jeslti nemá zadní nápravnice jiné silentbloky pro auto s tažným. u F30 to tak je
mrkněte jeslti nemá zadní nápravnice jiné silentbloky pro auto s tažným. u F30 to tak je