volal mi pán kterýmu jsem kdysi do E65 montoval plyn, pak jsem ho už neviděl, ted po několika letech mi volal že shání světlo, věděl o tom prd, že nemá adaptivní apod, 22.3 jsem mu poslal za 7k včetně DPH adaptivní světlo, resp jsem mu ho první nafotil, s tím že je malá prasklina v plexi, at je si toho vědom, jinak jsem plexi nechal nalakovat. světlo mu poslal. za týden telefon že světlo má ulomenou jednu packu, tak že at mu vrátím litr. říkám pánovi, ale na fotkách jsem měl že packy jsou, je to tam krásně, tak mě obvinil že jsem to jen nalepil na fotky apod. tak kolik chcete vrátit? litr!, ok, litr vám pošlu, tak jsem mu poslal litr a je to vyřešeny.
No a dneska mi ten člověk volal (po 5ti měsicích) že je světlo vevnitř poškozené,že je v něm něco urvané, pak ještě začal že zespodu světla chybí chladiče, říkam že to nejsou žádné chladiče, ale řidící jednotky, světla se prodávaj bez jednotek a tak to bylo i nafoceno, tak že chce vrátit komplet peníze, říkám pane, to je ale možny, ale po 5ti měsících, to nemyslíte vážně? prostě říkám sorry, ale todle řešit nebudu.
no a on začal že ví kde bydlím, a že mi udělá všude negativní reklamu, atd atd.
no poslal jsem ho někam, tak jsem zvědav co ten člověk udělá.
ale todle mě fakt nasralo, člověk chce lidem vyhovět a pak je ještě začuráka, a to jsem si říkal jak je Michal Reichert ještě dobrej že dává 48 hodin na vyzkoušení. že většina vrakovišt tě hned pošle někam

sere mě to, někdy fakt lituju toho že jsem nešel někde do práce. naštestí to není moc často.
ale co jsem měl dělat? vrátit mu peníze? po 5ti měsících? když už jsem mu dal jednou slevu? když nevím jestli mu spadlo, jeslti mezitím nenaboural auto apod.