Ahojte mám problém se svým radiem..někdy mi hraje a nekdy nehraje(spíše nehraje) přední levý reprák .
Po čem jít ?radiem to nebude to jsem zkoušel ,v přuchodce jsem taky koukal zda kabel není načaty....
nestalo se to někomu ? po čem jít ?
Náhodou někdo český manuál pro Navigační systém MK4 (2din radio) -resp.zajímá mě pokud jde spárovat s telefon . (viz symbol sluchátka na radiu)
Když se ti vypíná jenom jeden přední reprák víš že rádio a zesilovač jsou nejspíš v pořádku. Repráky mají konektor tak že možná má špatnej dotek a nebo zbývá že máš někde prasklý drát, problém je v tom že reprák je vepředu a zesilovač je v kufru tak že je to pěkně dlouhý drát.
Začni sundáním tapecírunku ze dveří a podívej se jestli v tom konektoru není oxidace a pořádně se podívej jestli mezi dveřma není prasklej drát, zatahej za ně když hraje rádio, zahýbej s konektorem atd... Když nic nenajdeš musel by jsi do kufru prověřit konektory v zesilovači a levej kanál zesilovače měřákem jestli to přece jen nedělá on.
Kromě toho je tam napsaný že BM54 má často problémy s tím že nehraje jeden reprák kvůli výrobní chybě, a ta firma nabízí že to do 24 hodin opraví tak že předpokládám že je to nějaká prkotina jako nízko kvalitní cín nebo klasicky odchází nějakej tranzistor. Zaplať pánbůh že mam obyčejnou e46 bez těhle prkotin.
Filip330xd píše:Tak díky ještě jednou za rady...jsem v tomhle tom nováček.
Pošli to tomu Pavlovi co psal výš, tohle je náročná oprava pro nováčky a s poštou by tě to vyšlo na stejně kdyby jsi to poslal do tý firmy v Anglii, a kromě toho pošta z Anglie trvá věčně.