Zdravím,
naskytla se mi možnost pořídit pěkný kousek. Bohužel místo vysněného benzínu (jezdím krátké trasy) je to disl. Původně z německa ale 3-4 roky jezdi u nás s jedním majítelem který provádí servis v Cartec ostrava. Vzhledově krásné auto člověk by neřekl že má 250tis km. Straší mě však několik věcí: DPF (teď auto prochází technickou a emise má v pohodě za sebou takže spíš v budoucnu), karbonizace a vířivé klapky, je pořád běžné jejich případné nasáti motorem?(nové sání s klapkami jsem našel za 20l což pro klid duše je možné obětovat) Pak rozvody vstřiky turbo čerpadlo .... zbytek už by snad měly být spotřební věci. Máte s těmito věcmi zkušenosti? Díky za případné odpovědi, pro ilustraci můžu nahodit inzerát na kterém je onen kus.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
F11 2013 530 xd
Re: F11 2013 530 xd
V podstatě je odpověď nekupovat a vyhnout se obloukem a dál čekat než se poštěstí benzín?
Sam jsem pred pulrokem koupil F11 530xd 2012 s 257000km. Nadherna, zachovala, s historii...
No jezdim, staram se a cekam co prinese dalsi den. Nechaval sem jen cistit sani, olej v prevodovce v ZF Pakra a jinak ze zavad mi praskla vodni priruba u motoru... Ted budu delat olej po 13000km.
Udelam tak 20-22tkm rocne. Samozrejme bych radsi bral 535i, ale vis jak...
No jezdim, staram se a cekam co prinese dalsi den. Nechaval sem jen cistit sani, olej v prevodovce v ZF Pakra a jinak ze zavad mi praskla vodni priruba u motoru... Ted budu delat olej po 13000km.
Udelam tak 20-22tkm rocne. Samozrejme bych radsi bral 535i, ale vis jak...
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
nejradši je Fkum se vyhnout uplně, moc to auto nenabízí, stojí to strašný prachy na servis, celý to vrže jak nějaká škodovka, proč tím jezdit?
jen pro to že to je hezky? a naftu v xdrivu už vžádným případě.
jeden zákazník ted jednu 530xd prodal na díly, po servisu za několik set tisíc (hromada poloos, VTG, webasta, atd) se to kouslo na klice, tak to rovnou vyhodil, resp prodal na díly za necely 2 kila,
běž se tím první projet, pořádně to prozkoumej, ona tě přejde chut.
jen pro to že to je hezky? a naftu v xdrivu už vžádným případě.
jeden zákazník ted jednu 530xd prodal na díly, po servisu za několik set tisíc (hromada poloos, VTG, webasta, atd) se to kouslo na klice, tak to rovnou vyhodil, resp prodal na díly za necely 2 kila,
běž se tím první projet, pořádně to prozkoumej, ona tě přejde chut.